Abone Ol

Görgü tanığı konuştu: Muğla'daki korkunç kaza nasıl meydana geldi?

Marmaris karayolunun Sakar Geçidi mevkiindeki virajlı rampada bir tur otobüsü devrildi. Kazada 23 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Peki, kaza nasıl meydana geldi?

Görgü tanığı konuştu: Muğla'daki korkunç kaza nasıl meydana geldi?

Marmaris'ten gelen son dakika haberi Türkiye'yi yasa boğdu. İzmir Buca'dan anneler günü için Marmaris'e gelen gezi grubunu taşıyan midibüs kaza yaptı. Çoğu kadın ve çocuk 23 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin ise farklı iddialar var. Bu iddialardan biri şöyle: Freni patlayan midibüsün, keskin virajda kontrolünü kaybetti.

Rampa aşağı olan yolda şoför kontrolünü kaybetti ve araç çift yönlü yolun ortasındaki beton bariyerleri devirerek uçuruma yuvarlandı. Yuvarlanan araç yamaçtaki alt yolda durabildi. Hayatını kaybeden yolcuların bir kısmının cenazeleri üst yolda, diğerlerinin ise alt yolda bulundu.

GÖRGÜ TANIĞI KAZA ANINI ANLATTI

Motosikletli bir görgü tanığı korkunç kaza anını DHA muhabirine anlattı:

Duyduğu gürültü sonrası arkasını dönen motosiklet sürücüsü, havada bir midibüs görüyor. Yere düşmesinin ardından bir çocuk ağlaması duyuyor ve 1 yaşındaki yaralı çocuğu hemen hastaneye kaldırıyor.