Abone Ol

Gizli tanıktan bomba iddialar! Ertuğrul Sağlam Fetullah Gülen'le görüşüyordu

FETÖ soruşturmaları kapsamında kod adı 'Arif' olan gizli bir sanık, Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Fetullah Gülen'le görüştüğünü söyledi.

Ertuğrul Sağlam Fetullah Gülen'le görüşüyordu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 17-25 Aralık sonrası başlattığı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında yüzlerce ismin ifadesine başvuruldu. İfade alma işlemini İstanbul Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu gerçekleştirdi. Aydoğdu, alınan ifadeler doğrultusunda bugüne kadar 'Şike'de kumpas' ve 'Zaman Gazetesi'ne yönelik soruşturmaları tamamladı. Aydoğdu'da bulunan FETÖ'ye ilişkin çok sayıda ifadenin bir kısmı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilirken bir kısmı da Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na devredildi.

GİZLİ TANIK ANLATTI

FETÖ ile ilgili ifade veren yüzlerce isimden bir tanesi de örgütte bir zamanlar etkin bir görevde olan 'Arif' kod isimli gizli tanık oldu. Gizli tanık Arif, savcılığa verdiği ifadede FETÖ'nün futbol ve menajerlik yapılanmasına ilişkin bilgiler verdi.

"ERTUĞRUL SAĞLAM GÜLEN'LE GÖRÜŞTÜ"

Gizli tanık Arif, Bursaspor'un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'la ilgili ilginç bilgiler verdi. Arif, Sağlam'ın FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le görüştüğünü söyledi. Bursaspor'un şampiyon olduğu sezonda teknik direktörlük koltuğunda ifadede ismi geçen eski Beşiktaşlı futbolcu Ertuğrul Sağlam oturuyordu.