Abone Ol

Genç Yazar Furkan Bayraktar'dan 2. Kitap: Tut Elimden Düşüyorum

Furkan Bayraktar 2. kitabı 'Tut Elimden Düşüyorum'u kısa süre önce yayınladı.

Genç Yazar Furkan Bayraktar'dan 2. Kitap: Tut Elimden Düşüyorum

Furkan Bayraktar kendisi ve yazarlığı hakkında şu bilgileri veriyor.

Gerçek hayattaki olaylardan günümüzdeki gençlerin yaşantıları aile bağlarından yola çıkarak yazmaya başladım, içerisine tabii ki hayallerimi de katarak yazdığım kitaplardan hem ders verici, heyecanlandırıcı ve sürükleyici olacak şekilde bir araya getiriyorum.

'Bir Yabancı Gibi’yi yazarken tamamen hayal dünyamı ele aldım.

'Düşüyorum Tut Elimden' ve yeni çıkacak olan kitabımda ise tamamen gerçek hayattan örnek alarak yazdım.

Yazarlıkta aslında tamamen duygular ve düşünceler konu alınıyor. Yorumlamak çok önemli ve tabi ki de hayal dünyası. Kafamızdaki düşüncelerimizi çevremizdeki olaylara uyarlayarak bunları kaleme alabiliyorsak ne mutlu bize.

Her işin bir zorluğu vardır yazarlıkta öyle ancak önemli olan zorlukları başarabilmek. İlk kitabımı yazarken daha amatördüm. Yolun en başındaydım. İkinci ve üçüncülerde ise kendimi geliştirdim. Bu noktalara kadar gelebildim.

FURKAN BAYRAKTAR KİMDİR?

1999 yılında İstanbul Silivri'de dünyaya gelen Furkan Bayraktar aslen Trabzon Akçaabatlı'dır. Ailesiyle birlikte yaşayan ve üç kardeşi bulunan Furkan Bayraktar, sosyal medya hesaplarından 3. kitap müjdesini sevenlerine duyurdu. Şu aralar üçüncü kitabını yazmakla uğraşan Furkan Bayraktar, daha önce "Bir Yabancı Gibi" ve "Düşüyorum Tut Elimden" kitaplarını kaleme almıştı. Furkan Bayraktar,  hem yazarlık, hem de müzisyenlik kariyerini devam ettiriyor.