Abone Ol

Genç bir kadınla öpüşürken yakalanan Tamer Levent kimin eşi çıktı?

Genç bir kadınla öpüşürken görüntülenince panik yaşayan oyuncu Tamer Levent usta televizyoncunun eşi çıktı.

Genç bir kadınla öpüşürken yakalanan Tamer Levent kimin eşi çıktı?

66 yaşındaki evli oyuncu Tamer Levent, genç bir kadınla öpüşürken görüntülenince panik yaşamıştı. Levent'in eşi Türk siyaset tarihinin önemli isimlerinden eski başbakan yardımcısı İsmet Sezgin'in kızı Seynan Levent çıktı. TV programcısı Levent, ihanet olayının üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

66 yaşındaki evli oyuncu Tamer Levent, geçen gece bir mekanda buluştuğu genç set arkadaşıyla dudak dudağa objektiflere yakalanmıştı. Deneyimli sanatçının eşi de ünlü çıktı. Bir dönem çok sayıda projeyle TV dünyasına damga vuran, program yapımcısı, televizyon yönetmeni ve televizyon muhabiri Seynan Levent, aynı zamanda merhum siyasetçi, siyaset dünyasının İsmet Abi’si olarak bilinen eski başbakan yardımcılarından İsmet Sezgin’in kızı.

Genç bir kadınla öpüşürken yakalanan Tamer Levent kimin eşi çıktı? - Resim: 1

İKİ ÇOCUKLARI VAR

Star TV’de final yapan ‘Cesur ve Güzel’ dizisinde ‘Tahsin Korludağ’ karakterini canlandıran 66 yaşındaki usta oyuncu Tamer Levent, genç bir kadınla dudak dudağa objektiflere yakalandı. Olay Gazetesi’nin haberine göre flaşların patladığını gören Levent, apar topar mekandan ayrıldı. Olayın açığa çıkmasının ardından 64 yaşındaki Seynan Levent, sosyal medya hesabını kapattı. Çiftin iki çocuğu bulunuyor. (Sözcü)

Genç bir kadınla öpüşürken yakalanan Tamer Levent kimin eşi çıktı? - Resim: 2