Abone Ol

Gelinim Mutfakta Kim Elendi, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Seda Sayan'ın sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının bu hafta kazananı ve kaybedeni kim oldu? İşte merak edilenler...

Gelinim Mutfakta Kim Elendi, Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Hafta boyunca yarışan gelinler, büyük finalde 5 tam altın bileziğin sahibi olmak için yarıştı. Seda Sayan'ın sunduğu program Gelinim Mutfakta 19 Mart 2021 puan durumunu açıklayınca, elenen ve kazanan isim belli oldu. Hafta boyunca en yüksek puanı alan gelin yarışmada kalmayı garantiledi.

Hafta içi her gün 13.00'te ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da bugün Dudu Akdemirbey-Nuray Akdemirbey, Aysun Kuşatan-Nurten Kuşatan, Hilal Özdemir-Dilek Özdemir ve Ayten Hatamova Gürüf-Neriman Gürüf çiftleri haftanın finali için yarıştı.

GELİNİM MUTFAKTA’DA KİM ELENDİ, KİM KAZADI?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi bugün belli oldu. Gelinim Mutfakta 19 Mart puan durumu bugün Seda Sayan tarafından açıklandı. Kaymaklı ekmek kadayıf tarifi yapan gelinlerin puan durumunu kayınvalideleri belirledi.

Haftanın çeyrek altınını kazanan gelini Ayten oldu. Haftanın en düşük puanını alıp yarışmaya veda eden ismi Hilal oldu. Dilek hanım ve gelini Hilal yarışmadan ayrıldı. Ve haftanın en yüksek puanını alarak 10 bin TL değerindeki bileziğin sahibi ise Aysun(101 puan) oldu.