Abone Ol

Game of Thrones'un son bölümü interneti yerle bir etti!

Game of Thrones'un son bölümü Battle of the Bastards, internet üzerinden bölümü izleyenlere soğuk duş etkisi yarattı.

Game of Thrones'un son bölümü şok etti

Dünyanın dört bir yanından büyük bir ilgiyle takip edilen TV dizisi Game of Thrones'un en son yayınlanan "Battle of the Bastards" adlı yeni bölümü dizinin en çok sevilen karakterlerinden birini (Jon Snow) ve en nefret edilenlerinden birini (Ramsay Bolton) karşı karşıya getirdi.

Birçok izleyici tarafından şimdiye kadar yayınlanan en iyi Game of Thronesbölümleri arasında gösterilen bölüm bir süredir büyük bir heyecanla bekleniyordu. Fakat diziyi ABD'li yayın kuruluşu HBO'nun internet üzerinden yayın yapan kanalıHBO Now üzerinden izleyecek olan birçok kişinin kanala bağlanmakta sorun yaşadığı ortaya çıktı. HBO, yerel saatle 10:12'de attığı bir tweet'le sorunu düzelttiğini açıklasa da, söz konusu tweet'e verilen yanıtlar birçok kişinin hala yeni bölümü izleyemediğini gösteriyordu.

Game of Thrones'un son bölümü interneti yerle bir etti! - Resim: 1Game of Thrones'da heyecanla beklenen savaşta kim ölecek?

Bu tarz hizmet kesintilerinin bildirildiği platformlardan DownDetector.com, Game of Thrones'un bu yeni bölümünün yayınlandığı gece HBO'yla ilgili 15 bini aşkın şikayet aldı. HBO, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

hürriyet