Abone Ol

Game of Thrones 6. sezon 3. bölüm: Jon Snow geri döndü!

Game of Thrones 6. sezon 3. bölümü ile diziye geri dönen Jon Snow hayranlarına büyük mutluluk yaşattı. Game of Thrones 6. sezon 3. bölümü beklenmedik bir gelişmeyi de beraberinde getirdi ve Jon Snow Gece Nöbeti'nden ayrıldı...

Game of Thrones 6. sezon 3. bölüm: Jon Snow geri döndü!

Game of Thrones 6. sezon 3. bölümü nefes kesti. Jon Snow'un dönüşünü dört gözle bekleyen hayranları Game of Thrones 6. sezon 3. bölümünü izleyince aradıklarını buldu.

Game of Thrones 6. sezon 3. bölümde Jon Snow tekrar hayata döndü. Game of Thrones 6. sezon 3. bölümünde Jon Snow, bıçaklandığını ve hayatını kaybettiğini hatırlamsına rağmen nasıl geri döndüğünü anlayamıyordu.

Yaptığı büyünün gerçekleşmesine inanamayan Kızıl Kadın da büyük bir şok yaşarken, sorduğu ilk soru 'Öldüğünde ne gördün?' oldu. Hiçbirşey görmediğini açıklayan Jon Snow'un şaşkınlığını üzerinden atmasını sağlayan kişi ise Sir Davos oldu. Jon Snow'un kendisini toplamasına yardım eden Sir Davos, Snow'un tekrar başa geçmesini istedi.

Game of Thrones 6. sezon 3. bölümünün son sahnelerinde de Jon Snow'a yer verildi. Jon Snow'u karşısında gören arkadaşları büyük şok yaşarken, Snow'un tanrı olduğunu düşüncesine kapıldılar.

Game of Thrones 6. sezon 3. bölüm: Jon Snow geri döndü! - Resim: 1

Bazı kişiler ise Jon Snow'un akgezen olup olmadığından emin olmaya çalıştı. Jon Snow'un Dirildikten sonra yaptığı ilk şey ise kendisini öldürenlerin canını almak oldu.

Game of Thrones 6. sezon 3. bölümünde ise izleyenleri şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Jon Snow, 'Benim için gece nöbeti bitti' diyerek Kara Kale'yi arkadaşı Edd'e devrettikten sonra Gece Nöbeti'nden ayrıldı.

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 4. bölüm fragmanı