Abone Ol

Galatasaray Gözünü Kararttı: Stada Seyirci mi Alınacak?

Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'na taraftar alınmasına karar verdi. Sarı kırmızılı yönetim, ilgili cezayı ödemeye hazır. Bu akşamki Yeni Malatyaspor karşılaşmasında tribünlerde en az 3-4 bin kişi olacağı belirtildi.

Galatasaray Gözünü Kararttı: Stada Seyirci mi Alınacak?

Spor Toto Süper Lig 42. hafta mücadelesinde sahasında Helenex Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, final niteliği taşıyan şampiyonluk maçında taraftarlarından yoksun kalmayacak.

Sarı kırmızılı yönetim, camiadan gelen talebin ardından ilgili cezayı ödemeyi göze alarak Türk Telekom Stadı'na taraftar alınmasına karar verdi. Ayrıca taraftar gruplarından seyircilerin de müsabakaya alınacağı öğrenildi.

Galatasaray - Helenex Yeni Malatyaspor müsabakasını yaklaşık 3-4 bin seyircinin tribünden takip etmesi bekleniyor.

KUTLAMALAR YASAK

İçişleri Bakanlığı, valiliklere şampiyonluk kutlama genelgesi gönderdi. Buna göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak. Stadyumlarda ise belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli olacak.

DÜDÜK ÇAKIR'DA

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ile Mustafa Emre Eyisoy üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.