Abone Ol

Aslan devam Kartal tamam! Galatasaray 2-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta heyecanı Galatasaray Beşiktaş maçı ile devam etti. Merakla beklenen dev derbide kazanan taraf 2-0'lık skorla ev sahibi Galatasaray oldu.

Aslan devam Kartal tamam!  Galatasaray 2-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren, sezonun merakla beklenen karşılaşmasında Galatasaray, Beşiktaş’ı konuk etti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Aslan, 2-0 kazandı ve liderlik koltuğunu devraldı.

Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir’in galip gelmesiyle oldukça kritik bir hal alan 31. haftanın dev derbisinde kazanan Galatasaray puanını 65’e çıkardı. Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir 63 puanla Aslan’ı takip ederken Beşiktaş 62 puanda kaldı ve dördüncü sıraya geriledi.

Aslan devam Kartal tamam! Galatasaray 2-0 Beşiktaş - Resim: 1

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 23’te Fernando ve 70’te Garry Rodrigues kaydetti. 65’te ise Bafetimbi Gomis bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Beşiktaş’ta penaltıya sebebiyet veren Tosic ise kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Aslan devam Kartal tamam! Galatasaray 2-0 Beşiktaş - Resim: 2

Galatasaray’da Mariano, Beşiktaş’ta ise Pepe ve Alvara Negredo sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Öte yandan ev sahibinde Younes Belhanda 4’te gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Aslan devam Kartal tamam! Galatasaray 2-0 Beşiktaş - Resim: 3

GOL! Dk. 70: Martin Linnes topu çok iyi taşıdı, ara pasında ceza sahasında topla buluşan Garry Rodrigues skoru 2-0’a getirdi.

Dk. 65: Tosic Gomis’e yaptığı müdahale ile kırmızı kart gördü. Penaltıda topun başına gelen Gomis topu üst direğe nişanladı.

Dk. 61: Pepe sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Tecrübeli stoperin yerine Vida oyunda.

Dk. 36: Medel’in pas hatasında topu alan Gomis ceza sahasına girdi. Fransız golcünün sert vuruşunda Fabri topu kornere gönderdi.

Dk. 35: Beşiktaş’ta sakatlanan Negredo’nun yerine Lens oyuna dahil oldu.

GOL! Dk. 23: Galatasaray, Fernando ile 1-0 öne geçti.

Dk. 21: Galatasaray’da Mariano sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemiyor. Brezilyalı sağ bekin yerine Linnes oyunda.

Dk. 20: Beşiktaş, Negredo ile gole çok yaklaştı. Topu önüne indiren ve Muslera ile karşı karşıya kalan İspanyol golcü aşırtma denedi ancak top dışarı çıktı.

63 puanlı sarı-kırmızılılarda kart cezalısı Serdar Aziz, 62 puanlı siyah-beyazlılarda sakat Caner Erkin oynayamıyor. Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören ve bir maç ceza alan Pepe de sahadaki yerini alıyor.