Abone Ol

Zengin Sevgili arayan Genç Kadınlar LinkedIn'de CEO avına çıktı

Sabah Gazetesi yazarı Funda Karayel, Pandemi sürecinde ortaya çıkan yalnızlık krizlerinin sonucu popüler arkadaşlık uygulamalarından tam olarak aradığını bulamayanlar hedefi zirveye koyarak doğru olmayan bilgilerle LinkedIn'de postmodern CEO avına çıkmış diye yazdı.

Zengin Sevgili arayan Genç Kadınlar LinkedIn'de CEO avına çıktı

Sabah Gazetesi Yazarı Funda Karayel köşesinde Pandemi süresinde,Türkiye'deki kullanıcıları tarafından İş bağlantısı, bilgi alışverişi gibi profesyonel amaçlar için kullanılan Linkedin ağının da flört amaçlı kullanılmaya çalışıldığını söyleyerek, popüler arkadaşlık uygulamalarından tam olarak aradığını bulamayanlar hedefi zirveye koyarak doğru olmayan bilgilerle LinkedIn'de postmodern CEO avına çıkmış dedi.

Karayel yazısına Her geçen gün postmodern flörtlerin yeni sürümleriyle karşılaşıyoruz. Pandemi sürecinde ortaya çıkan yalnızlık krizlerinin sonucu mu bu, yoksa konu flört olunca mecra fark etmeksizin sınır tanımamak mı bilemiyorum ancak duyduğum hikaye gerçekten 'Olmaz' dedirtecek türden.

Tinder, Badoo, Tantan, Happn, Bumble, Instagram, Twitter, Facebook Messenger gibi popüler arkadaşlık uygulamalarından tam olarak aradığını bulamayanlar hedefi zirveye koyarak doğru olmayan bilgilerle LinkedIn'de postmodern CEO avına çıkmış.

Duyar duymaz "Ama bu LinkedIn'in ruhuna aykırı" diyorum çünkü bilmeyenler için şöyle açıklayayım... LinkedIn, iş dünyasındaki kişilerin birbiriyle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel bir sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformudur. Özetle; bu platformda flört kabul edilemez.

LinkedIn'in Türkiye'deki kullanıcıları "İş bağlantısı, bilgi alışverişi gibi profesyonel amaçlar dışında flört ve eğlence için burada olanlar, lütfen burayı terk edin" yazılı online pankartlar paylaştı diye devam etti

Yazının tamamı için tıklayınız