Abone Ol

Fulya Varışlı'dan estetiksiz daha kalkık ve sıkı kalçalar için kıyafet önerileri

Medyafaresi.com özel haber- Kalçanızı daha kalkık, dik ve büyük mü göstermek istiyorsunuz? Estetiksiz, ameliyatsız bu mümkün müdür ve nasıl? Pilates ve yoga eğitmeni Fulya Varışlı ameliyat masasına yatmadan kalçaların nasıl sıkı veya kalkık gösterileceğini anlatıyor.

Estetiksiz daha kalkık ve sıkı kalçalar için kıyafet önerileri

İşte Fulya Varışlı'nın o yazısı ve videoları:

Kalçanızı düz ve daha çıkık göstermek istiyorsunuz, egzersiz ve gündelik hayatta uygulayabileceğiniz bazı kıyafet tüyolarıyla bunu istediğiniz şekilde gösterebilirsiniz.

Öncelikle herkesin genetik bir altyapısı var. Bazı insanların kalçası daha büyük sıkı ve kalkıkken, bazılarının ise yapı olarak daha düzdür.

Fulya Varışlı'dan estetiksiz daha kalkık ve sıkı kalçalar için kıyafet önerileri - Resim: 1Fulya Varışlı kimdir? Pilates ve Yoga eğitiminde yeni trendler

Kimi kilo aldığında fazla kilolar kalçasına giderken, kiminin ise karnına bacaklarına gitmektedir.

Bizim bu durumları bilip  kabullenmemiz gerekiyor.

Ben burada size mevcut halinizi iyileştirme halinden bahsedeceğim.

Egzersizle popo kaldırmanın yollarını konuşup, kıyafet püf noktalarıyla da bunu destekliyor olacağız.

Egzersizle popo kaldırma olabilir mi? Tabi ki olabilir. Düzenli yapacağınız doğru egzersizle kalçanızı şekillendirebilirsiniz.

Videoda size gösterdiğim Deadlift ve Donkey Kicks hareketleriyle kalçanızı daha kalkık ve sıkı bir forma kavuşturabilirsiniz.

Popo Nasıl Kalkar? Nasıl Dikleştirilir? Detaylı bilgi ve izlemek için tıklayın:

Haftanın 3-4 günü 2 veya 3 set halinde yapacağınız bu egzersizler mutlaka faydalı olacaktır. Tabi ki düzenli beslenme ile de bunu desteklemek gerekmektedir. Youtube kanalımdaki Kalça Şekillendirme videolarını izleyerek sadece 5 dakikada istediğiniz forma ulaşabilirsiniz.

5 Dk da KALÇA ŞEKİLLENDİREN POPO KALDIRAN Hareketler

Kıyafet Tüyoları

Daha açık renk ve desenli tayt, pantalon veya etekler sizi ve kalçanızı olduğundan daha büyük gösterecektir. Siyah ve koyu renkler kalçanızı daha küçük gösterecektir. Parlak kumaşlar ve düşük belli pantalonlar yine kalçanızı daha büyük gösterirken, yüksek belli pantalonlar kalçanızı toparlayarak eğer büyük bir kalçanız varsa daha şekilli görünmesine yardımcı olacaktır.

Balon tipi kısa etekler giyerek kalçanızı kapatabilir, dikkati daha çok belinize ve bacaklarınıza çekebilirsiniz. Kalçanızı daha büyük göstermek içinse, kalem etek tarzı dar etekleri seçerek dikkati daha çok kalça bölgenize yoğunlaştırabilirsiniz.

Ayrıca cepli pantalonlar kalçanızı daha büyük gösterirken, cepsiz pantalonlar daha küçük görünmesine yardımcı olacaktır.

Son olarak bir pilates eğitmeni olarak söylemek istediğim, vücudumuz bir bütündür ve vücutta kas kuvvet eşitliği olması gerekmektedir. Sağlıklı bir omurga, dik bir postür geleceğe kendimiz için yaptığımız  en iyi yatırımdır.

Bununla beraber, vücudunuz nasıl olursa olsun, kendimize iyi bakmalı ve iyi davranmalıyız. Bunun için de öncelikle egzersizi hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz.

Bu konuda iyi bir eğitmenden destek alıp kişisel hedefleriniz doğrultusunda daha verimli çalışabilirsiniz.

Kendine iyi davran, YouTube kanalımdan beni takipte kalın.