Abone Ol

Fulden Uras'ın gözyaşları: Göğüslerimi alsınlar bitsin!

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuşan 51 yaşındaki şarkıcı Fulden Uras, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Fulden Uras'ın gözyaşları: Göğüslerimi alsınlar bitsin!

Şarkıcı Fulden Uras'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

- 13 yaşımdan beri hastanelerden burnunu çıkaramayan biriyim bunlara çok alıştım. Kısa sürede çok fazla yakınımı kaybettim.

- 3-4 ay evvel kuzenimi kaybettim. Çevremi toparlamaya çalışmaktan kendi acımı hep sonraya erteledim. O ertelediğim şeyler bir süre sonra ortaya çıkıyor ve beni hastanelik ediyor.

- Sadece bu yaz 5 kez ameliyat oldum. Bağışıklık sistemim çökük, böreklerim kötü. Artık o kadar çok sağlıkla sınandım ki aldığım nefes bile çok kıymetli benim için. Güzellik takıntılarını falan geçeli çok oldu. Sol göğsümden ameliyat oldum, şimdi sağ taraftan da olacağım. Göğüslerimi alsınlar bitsin ben buna razıyım ama o acıları bir daha yaşamayayım, çok zor.

- Asla ‘neden ben’ demedim. Herkesin bir imtihanı var bu hayatta, hiç korkmuyorum. Ölüm benim için anneme kavuşmak. Neden korkayım ki anneme kavuşup sarılacağım. Annemi çok özledim.

- An acı şeyleri yaşadım. Çocuğum yok; iki kardeşim, bir yeğenim var. Küçücük bir aile kaldık. Onlar hayatta olsun başka bir şey istemiyorum. Annemin vefatından ve ameliyatlardan sonra 20 kilo verdim, 51 kiloya düştüm.

- Bende kanser ve şeker var ne yapabilirim bilmiyorum.