Abone Ol

Fuat Avni'nin abisinden şok iddialar! Kısa Seyfi kim?

Fuat Avni yakalandı peki kimdir Akif Mustafa Koçyiğit? Ağabeyi twitterda hesap açıp pazarlığa girişti. Asıl bomba ise Kısa Seyfi ifşaları oldu. İddiasına göre Kısa Seyfi bakın kim?

Fuat Avni'nin abisinden şok iddialar! Kısa Seyfi kim?

Darbe girişimi başarısız olan cemaat birbirini girdi. Fuat Avni de dün yakalanınca ifşalar başladı. Kimliği büyük merak konusu olan Fuat Avni, Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'nin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit çıktı.

9 kişilik bir bilgisiyar mühendisinden oluşan ekibiyle yakalanan Mustafa Koçyiğit gözaltında tutuluyor.

AĞABEYİ PAZARLIĞA BAŞLADI

Akif Mustafa Koçyiğit (Fuat Avni) yakalanınca onun ismiyle twitterda hesap açan ağabeyi pazarlığa başladı. Bildiklerinin hepsini anlatma garantisi veren ağabey bazı isimler de verdi.

Zaman zaman yazmasının engellendiğini söyleyen ağabey dün akşam saat 21.05'e kadar da süre verip çok önemli bilgiler aktaracağını duyurdu.

KISA SEYFİ KİM? UÇUK İDDİA

Kısa sürede twitterda ciddi bir takipçiye ulaşan Akif Mustafa Koçyiğit, dediği gibi akşam ifşalarına devam etti. Ortaya attığı isimleri lakaplarıyla birlikte verdi. Sıra Kısa Seyfi kim sorusunun yanıtına geldiğinde ortaya koyduğu isim inandırıcılıktan yoksun oldu.

O TARİHTE NE OLACAK?

Akif Mustafa Koçyiğit'in ağabeyi son twitinde ise bir tarih verdi. "14.08.2016'da tekrar görüşmek dileğiyle, hoşçakalın" deyip bir daha twit atmadı. Şimdi herkes o tarihte ne olacak, yine bir kalkışma mı planlanıyor sorularını soruyor.

İşte Fuat Avni olduğu ortaya çıkan Mustafa Koçyiğit'in ağabeyinin dün akşam ortaya iddialar;

Fuat Avni'nin abisinden şok iddialar! Kısa Seyfi kim? - Resim: 1Fuat Avni olarak yakalanan Akif Mustafa Koçyiğit kimdir?

-Fuat Avni hesabı 8 kişi tarafından yönetiliyor. İsim babası, Emre Uslu'dur. Data kaynakları arasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne sızdırılmış kişiler, AK Parti'den mv'ler, hatta 2 bakan da mevcut.-Kısa Seyfi hesabını kullananların tamamı yurtdışında. Güvenlik önlemi olarak, TOR kullanıyorlar ve virtual telefonla kayıtlılar. Emre Uslu, hesabı bir dönem kullandı. Bariz typo'lar yapınca dikkat çekti ve daha sonra yazmasına izin verilmedi. Külliye'den alınan datalar iki farklı aracıyla ABD'deki FETÖ ofisine iletiliyor. Bu zinciri gözlemleyen MİT'i bir bakan engelledi.-İkinci kişi, İsmail Büyükçelebi. Ekibin beyni, data havuzundan edinilen bilgilerin onun onayı alınmadan yazılmıyor.

-Üçüncü kişi, Mustafa Özcan. Gramernaziliğiyle tanınır. Redaktör Mustafa olarak bilinir. Lakabı takan Emre Uslu'dur.

-Hesap, hiçbir zaman Pensilvanya'da kullanılmadı. Pörtlek, bu proje hesabın daima dışında kalmaya çalıştı. FETÖ'cüler tedbiri elden bırakmadı. Kısa Seyfi ile yalnızca Telegram üzerinden iletişime geçtiler.

-Dördüncü kişi, Ali Ursavaş. Redaktör Mustafa'nın cebini tutar ve Pörtlek'e nazaran onu daha çok sever. Verilecek algıyı o ayarlar.

Fuat Avni'nin abisinden şok iddialar! Kısa Seyfi kim? - Resim: 2Fuat Avni yakalandı mı?

-Beşinci kişi, Sadık Kesmeci. Adetullahtandır sözü, mezkur zat, yani Kesme Şeker tarafından piyasaya sürüldü.

-Altıncı Kişi, Bahattin Karataş. Pörtlek'e yakınlığı dışında ekipte bir forsu bulunmuyor. Tam bir vasat altı. Namıdiğer, Kaş Adam.

-Yedinci kişi, Süleyman Tiftik. Sayın Erdoğan'a atfedilen hastalıkların kurgusunu yapmıştır.

-Kısa Seyfi, Ahmet Davutoğlu. FETÖ'cülerden Bülent Arınç, Sadullah Ergin ve Hüseyin Çelik gözaltına alınacak.

Fuat Avni'nin abisinden şok iddialar! Kısa Seyfi kim? - Resim: 3