Abone Ol

Fuat Avni’den 1 Kasım seçimlerinde hile iddiası

Twitter fenomeni Fuat Avni, gece yarısı attığı tweetlerde yine çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Fuat Avni’den 1 Kasım seçimlerinde hile iddiası

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala, gündemi meşgul eden meselelerin başında seçim güvenliği geliyor.

Fuat Avni, 1 Kasım seçimlerine hile karıştırılacağını ve Anadolu Ajansı ile anlaşma yapılarak AKP’nin oyunun %55 olarak açıklanacağını öne sürdü. Fuat Avni ayrıca, Erdoğan’ı vatana ihanet suçundan yargı önüne çıkartacak dosyaların haftalardır hukukçular tarafından incelendiğini iddia etti.

TEŞKİLAT KONTROLDEN ÇIKTI

Teşkilatın kontolden çıktığını iddia eden Fuat Avni; Efkan Ala, Feridun Sinirlioğlu ve Fahri Kasırga’ya bağlı olan bürokrat, yargı ve emniyet mensupları artık söylenenleri yapmayacağını da öne sürdü.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

“AKP’NİN OYU %55 OLARAK AÇIKLANACAK”

Y…. ve avaneleri, seçim hileleri için sürekli toplantı halindeler. Koalisyonun kaçınılmaz olması bütün planlarını bozuyor. Anadolu Ajansı her seçim döneminde olduğu gibi yine yapılacak hilelerin merkezi konumunda. Seçim sonucunu AKP’nin oyu %55 diye açıklayacaklar. Sandık müşahitleri ve muhalefet temsilcilerinin sandıkları terk etmesi hedefleniyor. İl Başkanları, AA çalışanlarını kontrol altına almakla mükellef kılındı. Rakamlar AKP’nin lehine girilecek. Cihan Haber Ajansı’na siber saldırı yapacak ekipler hazır. Günlerdir teknik çalışmalar yapılıyor. 7 Haziran’da muhalefetin oy hırsızlığına göz yummaması ve sonuna kadar sandıkların başından ayrılmaması planlarını bozdu. Oy ve Ötesi gibi demokrasi mücadelesi veren platformlar, hilelerin önündeki en büyük engel. Sivil dayanışma çok önemli.

“ÖZEL EKİPLER BİRER İKİŞER YURTDIŞINA KAÇIYOR”

Y…. ve avanelerinin çıkış yolu kalmadı, Kendileriyle irtibatlı olan özel ekipleri birer ikişer yurtdışına kaçıyor. Yargılanmamaları için tek yol tek başına iktidar. Onun için her türlü hileye başvurmaya hazırlanıyorlar.Y…., haftalardır kendisini yargı önüne çıkartacak vatana ihanet dosyalarını hukukçulara inceletip duruyor. Yolun sonu görünüyor.

“GÜL’E YAKIN OLAN İSİMLER TEK TEK FİŞLENDİ”

Teşkilattan gelen raporlar kimsenin yüzünü güldürmüyor. Teşkilat güdük kaldı diyerek Davutoğlu’nu suçluyorlar.Teşkilat içinde Ekrem Erdem’in eski adamları, Soylu’nun adamlarına baş kaldırmış durumda. Soylu istenmiyor. Gül’e yakın olan isimler tek tek fişlendi. Pasifize edildi. Davutoğlu ekibinin de hükmü kalmadı.

“VARANK’IN TROLLERİ İŞBAŞINA GEÇİYOR”

Varank’ın trolleri teşkilata yardım etmek için toplu taşıma araçlarında gün boyu AKP propagandası yapacaklar. Toplu taşıma araçlarında ‘Muhalefet partilerine oy verdik neler oldu, AKP tek başına iktidar olmalı, AKP’ye oy vereceğim’ diyecekler. Yapılan hırsızlık ve yolsuzlukları makul gösteren gerekçelerin yazılı olduğu metinler teşkilata gönderildi. Bu tezleri savunun deniyor. Metinde, Y….’in İslam Devleti kurmak için Arap sermayesinin desteğini aldığı ama ABD ve İsrail’in bunu istemediği yazılmış.

“TABAN APTAL YERİNE KONUYOR”

Y….’in milyarlarca dolar serveti olduğunu herkes kabul ediyor. Bu paranın izahı için kılıflar uydurulmuş. Taban aptal yerine konuyor. Teşkilat kontrol altına alınamadığı gibi suç ortakları olan kozmik çalışma grubu mensupları da birer ikişer kontrolden çıkıyor. Efkan, Sinirlioğlu, Fidan ve Kasırga’ya bağlı bürokrat, yargı ve emniyet mensupları artık söylenenleri yapmayacağız diyorlar. KÇG elemanları, Y….’in kumpaslarına alet olup suç ortağı olmaktan muzdaripler. Yakında çoğu iftirafçı olur. Y…. yakın çevresini koruma altına almış durumda. Yurt dışında nerede yaşayacakları belli. Olan geride kalanlara olacak.

Fuat Avni’den 1 Kasım seçimlerinde hile iddiası - Resim: 1