Abone Ol

Freddy, özel koleksiyon için Ivana Sert ile anlaştı

Ivana Sert, dünyada ünlülerin spor giyim markası olarak bilinen İtalyan Freddy markası için özel bir koleksiyon hazırlamak için anlaşma yaptı. Koleksiyon, yıl sonunda Freddy mağazaları ve İnternet üzerinden Türkiye’de satışa sunulacak.

Freddy, özel koleksiyon için Ivana Sert ile anlaştı

Ivana Sert, İtalyanların dünyaca ünlü spor giyim markası Freddy için özel bir koleksiyon hazırlıyor. Ivana Sert For Freddy Koleksiyonu içerisinde, hem spor aktivitelerinde hem de günlük yaşamda kullanılabilecek nitelikte tayt, tişört, ceket, büstiyer gibi parçalar yer alacak.

Bu işbirliği fikri, Freddy markasını Türkiye’ye getiren Neo Trend tarafından geliştirildi. İtalyan firmasının yöneticilerinin onayını aldıktan sonra da proje hayata geçirildi. Ivana Sert ve Freddy’nin tasarım ekibi ortak bir paydada buluşarak tasarım aşamasını tamamladı. Koleksiyon, Freddy’nin fonksiyonel ve şık İtalyan DNA’sını, Ivana Sert’in iddialı tarzıyla harmanlamayı hedefliyor.

Freddy, özel koleksiyon için Ivana Sert ile anlaştı - Resim: 1

Koleksiyon ve işbirliği konusunda Ivana Sert şunları söylüyor: “İtalya’da keşfettiğim bir markaydı Freddy. O tarihte arayıp da bulamadığım şık ve feminen spor modelleri Freddy’de buldum. Daha sonra markanın Türkiye pazarına girdiğini duydum. Ardından bana böyle bir teklifle geldiklerinde tereddütsüz kabul ettim. Spor’un benim hayatımın ayrılmaz bir parçası olması da bu kararımda etkili oldu. Ivana Sert For Freddy Koleksiyonu iki farklı seriden oluşacak. Birincisi lüks, ikincisi spor parçalardan meydana geliyor. Her iki koleksiyon da moda bakış açısıyla hazırlanmış olacak. Sıkıcı, sıradan, piyasada görmeye alışık olduğumuz modeller olmayacak. Yeni koleksiyon, feminen dokunuşlarla öne çıkıyor. Farklı şeyler peşindeyiz.

Freddy firmasının İtalyan yöneticisi Margherita Freddi de konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “İtalyan kadınları gibi Türk kadınları da feminenliği, güzel detayları seviyorlar. Hepimiz Akdeniz ülkesi olduğumuz için fonksiyonelliğin yanı sıra şıklığa, farklılık yaratan detaylara, güzel görünmeye özen gösteriyoruz. Umuyoruz ki marka İtalya’da sevildiği kadar Türkiye’de de sevilecek. İvana Sert For Freddy Koleksiyonu’nun bu tanışma sürecinde büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.”Freddy, özel koleksiyon için Ivana Sert ile anlaştı - Resim: 2

Markayı Türk tüketicilerle buluşturan Neo Trend bünyesinde Freddy Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Tuğçe Akbulut ise şunları söylüyor: “İtalya ve Türkiye ekibi olarak güçlü yanlarımızı bu koleksiyonda birleştiriyoruz. Aynı zamanda lisansör ülke olduğumuz için, üretim ve tedarik gücümüzü ortaya koyuyoruz. İtalya bize yaratıcı tasarım gücü ile destek sağlıyor. Ivana da kendi özgün dokunuşları ile ürünlerimizi son haline getiriyor. Bu kaliteli işbirliği ile çok iyi sonuçlar alacağımıza eminiz.”

Koleksiyon, Freddy’nin İstanbul’da Capacity, Maltepe Park, Marmara Park, Venezia; Bursa’da Kent Meydanı; Mersin’de Mersin Forum ve Gaziantep’te Prime Mall AVM’lerindeki mevcut mağazalarında ve yeni açılacak olan mağazalarında Aralık 2016’da satışa sunulacak. Freddy’nin Web sitesi ve diğer tanınmış e-ticaret sitelerinden de ürünlere ulaşmak mümkün olacak.

Neo Trend Hakkında

Neo Trend, 2015 yılında tekstil sektörünün deneyimli ismi Kazım Akbulut tarafından kurulmuştur. Endüstri mühendisi olan ve 1985’ten bu yana sektörde aktif olarak yer alan Akbulut, Avrupa’daki her ülkeye ve neredeyse tüm büyük markalara üretim yapan Akbulut Tekstil ile Türkiye’deki en büyük 500 şirket arasına girmiştir. INTERSPORT, Marks & Spencer, Reebok, Converse, Ted Baker, Roxy, Joop, Fat Face, White Stuff, Laura Ashley, Marina Yachting, Olsen, Ben Sherman, Jack Wills gibi markalara üretim yapan şirket, 2009’da Hummel markasını Türkiye’ye getirmiş ve 6 yıl içinde sağladığı başarı neticesinde Hummel Türkiye operasyonunun Hummel Global’e satışını gerçekleştirmiştir. 40 kişilik bir ekiple kurulan Neo Trend, dünyanın en büyük spor markalarından biri oldu. Çin merkezli Anta ve İtalyan dizayn spor giyim markası Freddy ile spor giyim sektöründeki deneyimini Türkiye pazarında sürdürmektedir