Abone Ol

Fox TV'den "Bambaşka" program! Beni baştan yarat!

Benzerlerine Avrupa ve Amerika kanallarında rastladığımız ilginç bir program yakında Fox TV ekranlarında başlıyor.

Fox TV'den "Bambaşka" program! Beni baştan yarat!

Benzerlerine Avrupa ve Amerika kanallarında rastladığımız "Beni baştan yarat" tarzı bir program yakında Fox TV ekranlarında başlıyor.

Bir jüri karşısına çıkacak olan yarışmacılar begenilmeyen yönlerini ufak çaplı estetik operasyonlar, giyim, kuşam her türlü değişikle başka biri haline gelecek.

İşte FOX TV'nin programla ilgili duyurusu:

Genç, güzel ve mutlu evet bu sizsiniz.

Bu bir tepeden tırnağa, içtn dışa değişim hikayesi. Hem de 1 haftada...

Görüşmeler için geldiğini zanneden katılımcılar, kendini bir anda acımasız bir jurinin karşısında bulur ve büyük değişim başlar.

Saçlarından, makjajına, kıyafet tarzından küçük çaplı estetik uygulamalara kadar gerçek bir değişim süreci… Sadece dış görünüm de değil,

katılımcıların kendisine engel gördüğü ve aşamadığı sosyal ve psikolojik sorunlarına de el atıyoruz. Profesyonel yaşam koçlarımız hayat engellerini de tek tek ortadan kaldırıyor.

Her hafta ünlü jüri üyelerimiz var. Değişimin aşamaları, aile bireylerinin katılımı ve gelişim süreci bazen dramtik bazen de eğlenceli bir şekilde ekrana geliyor.

Ve mutlu son. Katılımcılarımız hiç olmadığı kadar genç, güzel ve mutlu. Hayat güzel değil mi? Bambaşka Tuğçe Kurt un sunumuyla FOX TV de.

Benzerlerine avrupa ve amerika kanallarında rastladığımız beni baştan yarat tarzı bir program yakında fox tv ekrenlerında başlıyor.Bir jüri karşısına çıkacak olan yarışmacılar begenilmeyen yönlerini ufak çaplı estetik opurasyonlar,giyim,kuşam her türlü değişikle başka biri haline gelecek.