Abone Ol

FOX Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli: Gazetecileri kahraman olmaya zorlayan bir ortam var

Medyafaresi.com özel haber- FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli şu ana kadar hiç röportaj vermemişti. FOX Haber'deki ilk 3 ayını geride bırakan Tepeli, Marmara Üniversitesi Etkileşim Kulübü'nün instagram canlı yayınına katıldı.

Medyafaresi.com özel haber- Marmara Üniversitesi Etkileşim Kulübü'nün canlı yayınında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Selçuk Tepeli çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aleyna Sayan'ın moderatörlüğündeki canlı yayında Selçuk Tepeli, FOX Ana Haber sunuculuğu teklifini nasıl kabul ettiğini, meslek hayatındaki ilginç dönüm noktalarını anlattı.

Selçuk Tepeli evinin FOX binasına çok yakın olduğunu ve bisikletle işe gelmek istediğini, ancak kanal yöneticilerinin "Burası Norveç mi?" diyerek bu fikrine karşı çıktığını anlattı.

Selçuk Tepeli'nin ekrana çıkmasını ve gazetecilikle ilişkisini "kötü yola düştüm" diyerek tanımlaması da dikkat çekti. Tepeli bir başka soruya ise "insanların başına hep dert açtım" cevabını verdi.

Canlı yayında takipçilerden gelen "Silivri'ye gitmekten korkuyor musunuz?" sorusuna Selçuk Tepeli'nin yanıtı ise dikkat çekti:

"Ben korkularla yaşanabileceğini düşünmüyorum, gelişmelerden çok endişeli değilim. Ekranda insanlara hakaret etmiyorum, alay etmiyorum. Bu korkular bizi ipotek altına almamalı. Duygusallık işi değil gazetecilik, ciddi bir iş, ciddi yapıldığında da herkes ciddiye alır."

Selçuk Tepeli, "Türkiye'de gazetecileri kahraman olmaya zorlayan bir ortam var, ben hiç kahraman olmak derdinde değilim, sadece gazetecilik yapmaya çalışıyorum." dedi.

Selçuk Tepeli'nin canlı yayındaki renkli açıklamaları için tıklayın:

medyafaresi TV YouTube kanalına abone olmak için tıklayın