Abone Ol

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi!

E-5 Otoyolu Merter mevkii sular altında kaldı. Sel suları kısa sürede karayolunu kaplarken bazı sürücüler suların içinde mahsur kaldı. Araçları çalışmayan sürücüler araçlarını sudan iterek çıkarmaya çalıştı.

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi!

İSTANBUL’da saat 07.30 sıralarında aniden sağanak yağmur başladı. Yaklaşık yarım saat süren sağanak sokakları göle çevirdi, yollardan sel gitti.

D-100 Karayolu Merter mevkiinde su baskını nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Trafik çift yönlü olarak durdu.

E-5 Otoyolu Merter mevkii de sular altında kaldı. Sel suları kısa sürede karayolunu kaplarken bazı sürücüler suların içinde mahsur kaldı.

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi! - Resim: 1

Araçları çalışmayan sürücüler araçlarını sudan iterek çıkarmaya çalıştı. Sel sularından kaçmak isterken bir servis aracını sıkıştıran bir araç ise yan yol trafiğinin tamamen kilitlenmesine neden oldu.

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi! - Resim: 2

Ayrıca, Kartal, Pendik, Kağıthane, Bağcılar, Güngören, Bayrampaşa ve  Bahçelievler'de bazı caddelerde yollarda oluşan su birikintileri, trafiği olumsuz  etkiledi. Bazı araçların yolda kaldığı görüldü.

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi! - Resim: 3

Bu arada, Bayrampaşa metro istasyonunun girişi de yağış dolayısıyla su  altında kaldı. Vatandaşlar metroyu bir süre kullanamadı.

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi! - Resim: 4

Metronun, su baskını nedeniyle geçici süre Merter istasyonunda  durmadan yoluna devam ettiği öğrenildi.

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi! - Resim: 5

Eyüp Sultan Camii çevresinde bayram namazının hemen ardından sel nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Bu fotoğraf az önce Merter'de çekildi! - Resim: 6

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmurun öğle saatlerine kadar etkili olacağını belirtti.

dha