Abone Ol

Fotoğrafta Davutoğlu'nun yerine kendini koydu!

ANTALYA Muratpaşa’da ilçe başkanlığına aday olan Mesut Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ahmet Davutoğlu’nun koalisyon görüşmeleri sırasında çekilen fotoğraflarında Başbakan Davutoğlu’nu sildi, yerine kendisini koydu.

Fotoğrafta Davutoğlu'nun yerine kendini koydu!

Muratpaşa’da 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresinin başkan adaylarından Mesut Şimşek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon görüşmeleri sırasında tokalaşırken, aynı masada otururken çekilmiş fotoğraflarına photoshop yaptı. Fotoğraflarda Davutoğlu’nun yerine kendisini koyan Şimşek, CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’yla tokalaşırken, aynı masada önünde kırmızı bir dosyayla Kılıçdaroğlu’yla oturur halde hazırlanan fotoğrafları kişisel Facebook sitesinden paylaştı. CHP Lideri’ne destek mesajlarıyla birlikte fotoğraflar facebook üzerinden dolaşıma girdi.

Fotoğrafta Davutoğlu'nun yerine kendini koydu! - Resim: 1


Daha önce il başkanlığına da aday olan ve 11 oy alan Şimşek, adaylık noktasında henüz çalışmalarının devam ettiğini, söz konusu fotoğraflarla kendisinin ilgisi olmadığını söyledi. Yoğun bir çalışma içinde olduğunu ve sosyal medya hesaplarıyla bir arkadaşının ilgilendiğini belirten Şimşek, "Vakit bulup facebook’a bile giremiyorum. Arkadaşların yaptığı bir iş olabilir. Bilgim dışında bir durum" dedi. Kendisinin farklı zamanlarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldiğini aktaran Şimşek, "Yine de böyle bir şey şık olmamış" dedi.

Başkan adayının photoshoplu fotoğrafları, 3 günün sonunda facebook’tan kaldırıldı.

Fotoğrafta Davutoğlu'nun yerine kendini koydu! - Resim: 2