Abone Ol

Flash TV'nin Magazin Programının Sunucusu Belli Oldu

11 Ekim’de yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV'nin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı.

Flash TV'nin Magazin Programının Sunucusu Belli Oldu

Hakan Aygün’ün genel yayın yönetmenliğini üstlendiği Flash TV, 11 Ekim’de yeniden yayın hayatına başladı.

Can Ataklı, Orhan Uğuroğlu, Nazif Okumuş, Serhat Ulueren, Akif Beki, Atilla Taş, Seda Akgül, Fehmi Koru, Çağlar Cilara gibi birçok önemli ismi kadrosuna katan kanal, şimdi de öğlen kuşağında yayınlanan magazin ve aktüel programlarına rakip olacak yeni bir program için düğmeye bastı.

Kanal yönetimi 1 Kasım’da yayınlanacak olan Al Sana Haber adlı program için, ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci ile anlaşmaya vardı.

Al Sana Haber adlı programda 2’si kadın, 2’si erkek ve bir de sürpriz isim olmak üzere tam 5 kişinin yer alacağı öğrenildi.

Programın kadın sunucusu olan Tuğba Ekinci, “İlk defa bir programda sunuculuk görevini üstleneceğim. Bomba gibi bir programla yayına gireceğiz” ifadelerini kullandı.

"BİZİM RAKİBİMİZ YOK"

Oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Tuğba Ekinci, “İnsanlar artık aynı programları ve aynı yüzleri ekranda görmekten sıkıldı. Bizim rakibimiz gerçekten yok. Deniz Akkaya gibi haberleri kişiselleştirmem, bizde cinsiyet ayrımcılığı, kendi geçmişimizi sorgulamadan, geçmiş ayıplarımızı kapamadan, başkalarını yargılamak bizim kitabımızda yok. Biz habere ancak objektif bakarız. İnsanları yermek, ayıbını yüzüne vurmak, sen şusun, busun gibi mahalle ağzı sığı söylemler bizim programımızda yok. İnsanlar doğruları bizden öğrenecek. Diğer programlar ise ancak bizim taklidimiz olur. Ahbap çavuş ilişkisi olmayan tamamen objektif bir program yapacağız. Ama bazılarının da canını sıkacağız, çünkü sadece doğruları konuşacağız” diye konuştu.

Öte yandan programın diğer sunucularının henüz belli olmadığı öğrenildi.