Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa etti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa mı etti? KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara sosyal medya hesabından Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan istifa ettiğini öne sürdü.

Meral Akşener İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Meral Akşener, Afyon çalıştayında "Bir daha geri dönmemek üzere istifa ediyorum" dediği iddia edildi.

Meral Akşener: Kurultayda aday olmayacağım

İyi Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. 1 ay içerisinde gerçekleştirilecek kongrede genel başkan Meral Akşenir'in aday olmayacağı açıklandı.

Aday olmayacağını Twitter hesabından duyuran Akşener, "Parti tüzüğümüzün şahsıma tanıdığı yetki çerçevesinde seçimli kurultay kararı almış bulunuyorum. Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa etti! - Resim: 1

AKŞENER, ÇAĞLAR CİLARA'NIN SORULARINI YANITLAMIŞTI

Meral Akşener, 24 Haziran seçimlerinin öncesinde KRT TV'de Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlamıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa etti! - Resim: 2

FATİH ERYILMAZ BUGÜN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Fatih Eryılmaz, İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa etti! - Resim: 3

Meral Akşener'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu sabah Çalıştay'da olduğu görülüyor.

Akşener mesajında, "Partimizin Çalıştayında dün Türk Milleti'nin nadide değerlerinden, çok kıymetli hocamız Sayın İskender Öksüz'ün konferasındaydık. Çok feyz aldığım Hocamıza, bizleri aydınlattığı için teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa etti! - Resim: 4

Halk TV'nin haberine göre istifa kararı alan Akşener, istifa etmemesi için ikna edilmeye çalışılıyor.

ÜMİT ÖZDAĞ İDDİAYI YALANLADI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, gündeme bomba gibi düşen "Meral Akşener istifa etti" haberlerini yalanladı. (Kaynak: Ulusal Kanal)

LEVENT ÖZEREN: TOPLANTIYI TERK ETTİ

İyi Parti Bursa İl eski Yöneticisi ve Milletvekili Aday Adayı Levent Özeren ise paylaşımında "Meral Akşener istifa etti" haberleri doğru değil. Çıkan gerginlik nedeniyle toplantıyı terk etmiş" dedi.

ÇAĞLAR CİLARA: HABERİ DURDUK YERE ORTAYA ATMADIM

Haberi ortaya atan KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara daha sonra tekrar tweet atarak:

"Akşener istifa etti, bu haber doğru, istifadan vazgeçirildiği, ikna edildiği de söyleniyor. Bu haberi durduk yere ortaya atmadım, Afyon kampında kriz var. Odatv’ye bilgi veren İYİ Parti kaynakları ise Akşener’in ikna edildiğini ve salona geri dönmesinin beklendiğini söyledi" dedi.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDILAR

Oda TV’nin edindiği bilgilere göre; İYİ Parti çalıştayı sırasında İYİ Parti Kurucularından Yusuf Halaçoğlu, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Fatih Eryılmaz, İYİ Kurucusu ve partinin eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel’in karıştığı bir kavga çıktı.

Kavgada İYİ Parti eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel’in burnu kırıldığı öğrenildi.