Abone Ol

Flaş! Fenerbahçe 7 kişiyi kulüpten ihraç etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının 20 Mayıs 2016’daki ihraç talebini yerinde bulan Fenerbahçe Disiplin Kurulu’nun oybirliğiyle aldığı karar, kulüp yönetim kurulunun ilk toplantısında onaylanarak kesinleşecek.

Flaş! Fenerbahçe 7 kişiyi kulüpten ihraç etti

3 Temmuz şike sürecinde büyük sıkıntılar yaşadıktan sonra yeniden yargılama ile başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri ile mensupları beraat eden Fenerbahçe, kendi yürüttüğü soruşturmayı noktalayarak bir anlamda rövanş aldı. Fenerbahçe üyesi olan 7 hakim savcı ile bir polis müdürü, sarı lacivertli kulüp ve orduya kumpas kurdukları, FETÖ üyeliğiyle suçlandıkları ve yargılanmadan kaçtıkları gibi gerekçelerle üyelikten çıkarıldı.
YÖNETİM KESİNLEŞTİRECEK
Hürriyet’in haberine göre; Tamamı daha önce mesleklerinden ihraç edilen hakim ve savcılar, Mehmet Berk, Cihan Kansız, Fikret Seçen, Mehmet Erdoğan, Dursun Ali Gündoğdu, Hakan Karaali ve Mehmet Karababa ile eski emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu hakkında, Fenerbahçe Disiplin Kurulu'nun dünkü toplantısında üyelikten ihraç kararı alındı. Bu karar, Aziz Yıldırım başkanlığındaki sarı lacivertli yönetim kurulu tarafından onandıktan sonra kesinleşecek.

Sözcü