Abone Ol

Bahçeli'den idam resti: El mi yaman bey mi yaman

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da seslenerek “AP, madem idam cezasını istemiyor o zaman yarından tezi yok AKP idam cezasını TBMM’ye taşımalıdır. El mi yaman bey mi yaman gösterelim” dedi.

Bahçeli'den idam resti: El mi yaman bey mi yaman

Avrupa Parlamentosu’nun aldığı ‘Türkiye ile müzakereleri dondurma tavsiye kararı’na ilişkin konuşan Bahçeli “AP’nin sefil kararının hukuki bağlayıcılığı olmadığı gibi milletimiz nezdinde de hiç bir hükmü yoktur” dedi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da seslenerek “AP, madem idam cezasını istemiyor o zaman yarından tezi yok AKP idam cezasını TBMM’ye taşımalıdır. El mi yaman bey mi yaman gösterelim” dedi.

Bahçeli'den şiirli muhalefet: Cep delik cepken delik...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli AKP hükümetine ekonomideki kriz üzerinden yüklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kur üzerinde baskı kurularak Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. Hükümet kaybetsin de nasıl kaybederse kaybetsin anlayışında değiliz, hiç olmadık" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli’nin konuşmasının satır başları şöyle:

Kur üzerinde baskı kurularak Türkiye köşeye sıkıştırılmak isteniyor. Hükümet kaybetsin de nasıl kaybederse kaybetsin anlayışında değiliz, hiç olmadık. Çünkü biz Türkmilliyetçisiyiz. Biz Türk milletinin safındayız ve krizlere karşı aynı cephedeyiz.

"EKONOMİ ALARM VERİYOR"

Elbette ekonomi alarm vermektedir. Tedbir almak lazımdır. Faiz artışıyla birlikte artan kur farkı, enflasyonu da etkileyecektir. Türkiye ekonomisi darboğaza düşmüştür. Korkumuz kur, faiz, enflasyon döngüsü birbirini besleyerek milletimizi derinden yaralayacaktır. Türkiye ekonomisinin gerek duyduğu yapısal reform ihtiyaçlarını eksiksiz hayata geçirerek kriz severleri hayal kırıklığına uğratabiliriz.

Milletimiz zam ve vergi artışlarına direne direne güçlükle ayakta durmaktadır. Otomobil fiyatlarına yapılan ÖTV zammı bunun en yakın örneğidir. Şüphe yok ki ekonomik alaboranın külfetini milletimizin sırtına yüklemek haksızlıktır.

İŞTE BAHÇELİ'NİN OKUDUĞU ORHAN VELİ KANIK'IN ÜNLÜ ŞİİRİ..

DELİKLİ ŞİİR
Cep delik, cepken delik,
Kol delik, mintan delik,
Yen delik, kaftan delik,
Kevgir misin be kardeşlik !