Abone Ol

Aldatılan kadın sevgilisini yakalamak için öyle bir şey yaptı ki..

İngiltere'de bir kadın, ihanet vakalarını yakalamakla ün salmış Youtube kanalındaki To Catch A Cheater (İhanet Edeni Yakala) episode'una başvurdu.

Aldatılan kadın sevgilisini yakalamak için öyle bir şey yaptı ki..

İngiltere'de Sevgilisinin azalan ilgisinden şüphelenen kadın, ihanet vakalarını yakalamakla ün salmış Youtube kanalındaki To Catch A Cheater (İhanet Edeni Yakala) episode'una başvurdu.

İhaneti belgeleyen yeni bir taktik ortaya çıktı...

Son zamanlarda ne sık duyuyoruz;

Özel bir konuyu konuşuyorduk, biz iş yemeğindeydik, o benim yeğenim!, o benim babam yaşında, o benim abim sayılır, o benim ablam sayılır, onun sorunları çok fazla biraz dertleştik, sen nasıl bana böyle bir yakıştırma yaparsın, o benim kardeşim yerinde, o benim abim yerinde, o benim çocuğum yaşında, bana iftira atıyorsun, aramızda cinsellik olmadı, bana çok iyi davranıyor, beni daha iyi anlıyor, sen bizi yanlış anladın…
İhanet eden edene…

Saymakla bitiremeyiz bahaneleri.
Günümüzde çok sık görülen ve boşanma sebeplerinin büyük çoğunluğunu oluşturan aldatma eylemi her geçen gün can yakmaya devam ediyor. Aldatma eylemi gizli bir eylem olduğu için yakalaması oldukça güç olsa bile bu eylemi elle tutulur gözle görülür delillerle ispatlamak artık daha mümkün.
.
İngiltere’de geçtiğimiz gün eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşandı.
Aldatıldığından şüphelenen kadın, peşine taktığı (Sahte!) mankenle ihaneti belgeledi.

FİLM GİBİ AYRILIK NASIL BAŞLADI?
Film gibi ayrılık hikayesinin adresi İngiltere oldu.
Sevgilisinin azalan ilgisinden şüphelenen kadın, ihanet vakalarını yakalamakla ün salmış Youtube kanalındaki To Catch A Cheater (İhanet Edeni Yakala) episode’una başvurdu.
Program, adamın iş çıkışı alışveriş yaptığı süpermarkete sarışın seksi giyimli (sahte) bir manken gönderdi.
Mankenin üzerinde; gizli bir ses kayıt cihazı, arkasında da gizli bir kamera vardı.
Semte yeni taşındığını, buralarda kimseyi tanımadığını söyleyen kadın, kendisine etrafı gezdirecek birilerinin olmadığını söyleyerek dolaylı yoldan adamdan yardım istedi.

Adam teklifi hiç düşünmeden kabul etti.
Adamın elinde, sevgilisine aldığı oyuncak ayıyı gören kadın; ‘Aaa kız arkadaşınız mı var? Ayıcığı ona mı almıştınız? Pardon…” dedi.
Sevgilisinin, diyaloglardan habersiz olduğunu düşünen adam; ” Hayır bugün annemin doğum günü. Ayı onun için.” cevabını verdi.
İhanet eğilimini belgeleyen kadın, sevgilisini terk etti.
Akşam eve dönen adamın; ”Bu durumu açıklayabilirim, çok yalnızdım, çok mutsuzdum, beni buna sen ittin, sen bunu hak ettin, bana bunu yapmayacaktın…” gibi klasik cümlelerden hangi birini kurduğunu bilmesek bile; To Catch A Cheater (İhanet Edeni Yakala) internet yayınına düşen görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebiliriz:

Melis Bayraktaroğlu / Sözcü