Abone Ol

File çoraplarla kombin yapmanın 8 sırrı

Günümüzde şıklığın sırrı detaylarda saklı. File çoraplar da birçok farklı kullanımlarıyla kombinlere hareket katmak için ideal aksesuarlardan.

File çoraplarla kombin yapmanın 8 sırrı

Çoraplar son yılların en çok tercih edilen moda parçalarından biri. Uzunu kısası, desenlisi ve düzü derken hem sokak modasında hem de davetlerde çoraplar sıkça kullanılan parçalardan biri oldu. Görüntünüze farklı bir hava katmak veya kombininizi hareketli bir hale sokmak isterseniz çoraplarla bunu yapmak oldukça kolay. Geçtiğimiz sezon punk trendinin yükselişi ile birlikte file çoraplar da altın çağını yaşamaya başladı. Peki file çoraplar nasıl kombinlenir?

1. Etek ve file çoraplarla şık ve seksi görünün

File çorapların en sık kullanıldığı parçalardan olan kısa elbise ve etekler bacakları gözler önüne seriyor. İnce bacaklı iseniz daha büyük fileli çorapları, kalın bacaklı iseniz daha küçük fileli çorapları tercih ederek dengeli bir görünüm yakalayabilirsiniz.

2. Gece davetlerinde büyük fileli çoraplar tercihiniz olsun

Gece çıkarken daha seksi ve hoş gözükmek isteyenlerin büyük file desenli çoraplar tercih etmeleri daha seksi ve iddialı görünmelerini sağlar. Mini elbiseler ve stilettolarla bu iddiayı daha yukarılara çekebilirsiniz.

File çoraplarla kombin yapmanın 8 sırrı - Resim: 1

3. Uzun çizmelerinizi file çoraplarla tamamlayın

İnce desenli file çoraplar ve uzun çizmeleri kısa şort veya eteklerle tamamlayarak feminen ve dikkat çekici bir imaja imza atabilirsiniz.

4. Yırtık jean ve file çorapları sokak stilinize uyarlayın

Yırtık boyfriend jean pantolonlarınızın içine uzun file çoraplar giymeye ne dersiniz? Punk akımını destekleyen bu görüntü ile sokak stilini göz alıcı hale getirin.

5. Üstü açık ayakkabılarla kısa file çorapları bir araya getirin

Kısa paça pantolonlarınızı soket file çoraplar ve üstü açık topuklu sandaletlerinizle giyerek hiç olmadığınız kadar sofistike ve havalı görünebilirsiniz.

File çoraplarla kombin yapmanın 8 sırrı - Resim: 2

6. File çoraplarınızı bootielerle kombinleyebilirsiniz

Günlük giyiminizde karışık desenli file çoraplarla bootie ayakkabıları birlikte giyerek daha spor bir görüntü yaratabilirsiniz. Yün elbisenizi bu çoraplarla kombinleyerek gündelik şıklığı yakalayabilirsiniz.

7. Renkli kısa file çoraplarla daha genç görünün

Bol jean pantolonlarınızla veya kısa paça pantolonlarla birlikte renkli soket file çoraplarınızı kombinleyin ve hem eğlenceli hem de genç bir hava yakalayın.

8. İri file çorapları diz altı elbiselerle kombinleyin

Büyük file desenlere sahip olan çoraplarınızı dar ve diz altı elbiseler ve bilekten bağlamalı stilettolarla birlikte giyerek feminen ve şık görünebilir aynı zamanda davetlerin en dikkat çekici kişisi olabilirsiniz.