Abone Ol

FETÖ'nün son tuzağı mı? Dilden dile dolaşıyor...

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık 'FETÖ'nün son tuzağı' başlıklı bugünkü yazısı sosyal medyada günün konusu oldu. Özışık, 24 Haziran seçimlerine ilişkin FETÖ'nün son tuzağını kaleme aldı.

FETÖ'nün son tuzağı mı? Dilden dile dolaşıyor...

Televizyonlardaki tartışma programlarında, sosyal medyada, kişisel sohbetlerde bu kampanya konuşuluyor.

"Biz Reis'i seviyoruz ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine ona oy veririz. Ama milletvekilliği seçiminde oyumuzu başka bir partiye vereceğiz. Çünkü AK Partili milletvekilleri ve belediyelerden memnun değiliz."söylemi dile getiriliyor.

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık'ın iddiasına göre, Erdoğan ve AK Parti ile ilgili son dönemde yayılan bu kampanyanın arka planında FETÖ var.

Yazar, "Sizdenmiş gibi görünüp, tahrip gücü yüksek eleştiriler yapmaya başlıyorlar." ifadelerine yer verdikten sonra kampanyaya ilişkin görüşlerini böyle paylaştı.

KAMPANYAYI YAYANLARIN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

"...Amaçları, "Herkes böyle düşünüyor" dedirtmek ve kararsızları da kendi saflarına katmak. Beni tanıyan kardeşlerim, her bir şeyi FETÖ'ye bağlamak gibi basitliklere kaçmadığımı bilir. Lakin bu kez ısrarla ve iddiayla söylüyorum:
Bu kara kampanyayı başlatanlar ve yayanlar FETÖ terör örgütü mensubu kişiler.
Sosyal medyadaki sayfalarını dikkatle takip ederseniz, bu teröristlerin izlerine ve geçmişte yazdıkları bazı kripto mesajlara çok rahat ulaşabilirsiniz.

"HEDEF SARAY'DAKİ YALNIZ ADAM"

Mesela içlerinden bazıları bundan önceki seçim dönemlerinde, "Saray'daki yalnız adam" diye mesajlar atmış, "Diktatör"söylemlerine yüksek tempoyla eşlik etmiş.Ama bu taktik işe yaramayınca zamanla evrim yaşamış ve Erdoğan hayranı gibi görünüp AK Parti'yi eleştirmeye başlamış.
Tek hedefleri var.
Daha önceki seçimlerde yazdıkları mesajları gerçeğe dönüştürmek, Erdoğan'ı "Saray'daki yalnız adam" konumuna düşürmek. Yani Cumhurbaşkanı seçtirdiği Erdoğan'ın elinden Meclis çoğunluğunu almak, yetkilerine pranga vurmak."