Abone Ol

FETÖ gelini Elif Şafak Ayasofya kararından rahatsız olmuş

Fatih Sultan Mehmet'in emaneti Ayasofya, 86 yıl sonra Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ibadete açıldı. FETÖ gelini Elif Şafak'ı rahatsız etti.

FETÖ gelini Elif Şafak Ayasofya kararından rahatsız olmuş

Sosyal medya hesabından skandal bir açıklama yapan Elif Şafak, "Ayasofya'nın camiye çevrilmesi çok yanlış ve tamamen siyasi çıkarlar için verilmiş bir karar." ifadelerini kullandı.

Ayasofya'nın 86 yıl sonra ibadete açılması FETÖ gelini Elif Şafak'ı da rahatsız etti. Sosyal medya hesabından skandal bir açıklama yapan Şafak, "Ayasofya'nın camiye çevrilmesi çok yanlış ve tamamen siyasi çıkarlar için verilmiş bir karar." ifadelerini kullandı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Eyüp Can Sağlık'la geçmişte olan evliliği nedeniyle FETÖ'nün gelini olarak da bilinen yazar Elif Şafak, Ayasofya'nın 86 yıl sonra ibadete açılmasına da karşı çıktı.

FETÖ gelini Elif Şafak Ayasofya kararından rahatsız olmuş - Resim: 1

Twitter'dan açıklama yapan Elif Şafak, "Ayasofya'nın camiye çevrilmesi çok yanlış ve tamamen siyasi çıkarlar için verilmiş bir karar. Bu toprakların tarihine saygısızlık, insanlık mirasına ve farklı kültürlere saygısızlık. Kapıları herkese eşit şekilde açık bir müze olmalıydı bu değerli mekan." dedi.