Abone Ol

Fenerbahçeli Osayi Samuel: Mesut Özil, Gelme Nedenlerimden Biriydi

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde İngiliz Ekibi QPR'dan transfer ettiği Bright Osayi-Samuel'in basın toplantısı düzenlendi. Samuel, ''Emre Belözoğlu'nun görüşleri ve Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gelişi transferimin gerçekleşmesinde en önemli etken oldu'' dedi.

Fenerbahçeli Osayi Samuel: Mesut Özil, Gelme Nedenlerimden Biriydi

FB TV'de düzenlenen toplantıda basının karşısına çıkan Osayi Samuel, ''Emre Belözoğlu'nun görüşleri transferin gerçekleşmesinde en önemli etken oldu. Kendimi geliştirmem için büyük bir fırsattı ve buraya geldim.'' dedi.

''Mesut Özil, Fenerbahçe'ye Gelme Nedenlerimden Biri Oldu''

Mesut Özil transferine de değinen Samuel, ''Mesut Özil'in geldiğini duyduğumda açıkçası benim Fenerbahçe'ye gelme nedenlerimden bir tanesi daha ortaya çıkmış oldu. Özil'den antrenmanlarda ve sahada çok şey öğreniyorum.'' diye konuştu.

''Buradaki Tutku Çok Yüksek''

Genç yıldız, ''Geleli çok uzun zaman olmadı ama bu zamana kadarki süreçten memnunum. Süre bulduğum maçlardan keyif aldım. Buradaki tutku gerçekten çok yüksek. Özellikle Galatasaray maçı sonrası içerideki hava, insanların gerginliği ve kızgınlığı bu tutkuyu gözler önüne serdi.'' ifadelerini kaydetti.

''Arkadaşlarım Fenerbahçe'nin Büyüklüğünden Bahsetti''

İngiltere'de Türk arkadaşları olduğunu belirten Samuel, ''Türk arkadaşlarım Fenerbahçe taraftarının nasıl büyük olduğundan bahsettiler. Buraya geldikten sonra onların büyüklüğünü bir kez daha anladım.'' dedi.

''Dünyanın En İyi Kanat Oyuncularından Olabilirim''

İdeallerinden bahseden Osayi Samuel, ''Çok çalışırsam ve zayıf noktalarıma odaklanıp onları giderirsem, dünyanın en iyi kanat oyuncularından bir tanesi olabileceğimi düşünüyorum.'' diye konuştu.