Abone Ol

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Yeni Şafak'la Dalga Geçti!

Yeni Şafak’ın “Jorge Jesus'un fiziksel güçlendirme programına ayak uydurmakta zorlanan İrfan Can Kahveci, sinirden ağladı” haberiyle Twitter’da dalga geçen Kahveci, “Haberciliğin geldiği noktaya gülmekten ağlıyorum” dedi.

Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Yeni Şafak'la Dalga Geçti!

Yeni Şafak gazetesinin spor servisi tarafından bugün yayınlanan bir haber, Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci’nin tepkisini çekti. Yıldız futbolcu tepkisini ironik bir paylaşımla gösterdi.

 Twitter’da Yeni Şafak’ın spor servisine ait olan hesabın, “Jorge Jesus'un fiziksel güçlendirme programına ayak uydurmakta zorlanan İrfan Can Kahveci, sinirden ağladı” cümlesiyle servis ettiği haberi alıntılayan Kahveci, “Haberciliğin geldiği noktaya gülmekten ağlıyorum” dedi. Kahveci’nin paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve retweet aldı.

 Yeni Şafak’ın söz konusu haberinde ise şu ifadeler yer aldı:


 “Dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de, antrenmanlar oldukça yoğun geçiyor. Rakip kaleciye kadar baskı yapılmasını isteyen Jesus, Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig arasında fiziksel olarak büyük fark olduğunu anlatırken, oyuncularına nefes aldırmıyor. Hatta sarı-lacivertli takımda yoğun antrenman temposuna ayak uydurmakta zorlanan İrfan Can Kahveci'nin sinirden ağladığı öğrenildi.”