Abone Ol

Fenerbahçeli Attila Szalai: Kendimi Lugano'ya Benzetiyorum

Fenerbahçe'nin genç stoperi Attila Szalai, Anadolu Ajansı'na konuştu. Fenerbahçe'ye transferinin Macaristan'da da gündem olduğunu belirten Szalai, ''Kendimi Lugano'ya benzetiyorum, o da vazgeçmeyen bir oyuncuydu'' dedi.

Fenerbahçeli Attila Szalai: Kendimi Lugano'ya Benzetiyorum

Fenerbahçe'nin devre arasında transfer ettiği Attila Szalai, Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

''Ülkemde Herkes Fenerbahçe'yi Biliyor''

Attila Szalai, ''Kariyerimde işler iyi gittikten sonra Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşti. Bundan dolayı çok gururluyum. Fenerbahçe'ye transferim sonrası ülkemden de iyi reaksiyon aldım. Macaristan'daki herkes Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu ve büyük geleneklere sahip olduğunu biliyor. Herkesten güzel mesajlar aldım.'' dedi.

''Lugano Gibiyim''

Kendisini Fenerbahçe'nin eski stoperi Lugano'ya benzeten Macar stoper, ''Lugano'nun mantalitesi, saha içinde koymuş olduğu aksiyon ve göstermiş olduğu performanstan dolayı ben de kendimi Lugano'ya benzetiyorum. Çünkü o da vazgeçmeyen bir oyuncuydu.'' diye konuştu.

Szalai'den Mesut Özil'e Övgü

Mesut Özil'i öve öve bitiremeyen genç oyuncu ''Takım içerisinde Mesut gibi oyunculara sahip olmak çok önemli. Soyunma odasında böyle kaliteli oyuncuların olduğunu görmek de çok güzel. Mesut gibi oyuncularla oynuyor olmak kariyerim için de önemli, bana çok fayda sağlıyor.'' ifadelerini kullandı.

''Trabzonspor Maçında Birlikte Savaştık''

Fenerbahçe'nin deplasmanda 1-0 galip geldiği Trabzonspor maçına da değinen Attila Szalai, ''Trabzonspor maçında herkes çok iyi mücadele etti. Hepimiz birbirimiz için oynadık. Şu an takımda iyi bir hava hakim. Trabzonspor galibiyeti bizim için çok önemli oldu. O maçta beraber savaştık ve bu bizi şampiyonluk yolunda ileriye götürecek.''