Abone Ol

Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nun Yeni Yardımcısını Duyurdu

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu'nun yardımcısı belli oldu. Erdinç Sözer, Sarı-Lacivertliler'in teknik ekibine katıldı.

Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nun Yeni Yardımcısını Duyurdu

Fenerbahçe'de Erol Bulut'la yolların ayrılmasının ardından teknik sorumluluğa getirilen Emre Belözoğlu'nun yardımcısı belli oldu. Pro-lisansı bulunan Erdinç Sözer, Belözoğlu'nun ekibine katıldı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Sözer sezonun geri kalan kısmında Teknik Sorumlumuz Emre Belözoğlu’nun yardımcılığını yapacak. Gösterdikleri işbirliği ve anlayıştan dolayı Hertha Berlin Kulübü ve Teknik Direktör Labbadia’ya teşekkürlerimizi sunarız" denildi.

Kariyerinde Hamburg, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Wolfsburg ve son olarak Hertha Berlin'de Bruno Labbadi ile çalışan Erdinç Sözer, Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevine getirildi. Sözer, Fenerbahçe'nin bugünkü idmanında yer aldı.

ERDİNÇ SÖZER KİMDİR?

2003 yılında Alman kulübü Darmstad'un 19 takımında teknik direktörlüğe başlayan Sözer, 2 yıl sonra A takımın yardımcı antrenörü oldu.

Sözer sonraki yıllarda Bayer Leverkusen, Hamburg, Stutgart ve Wolfsburg'da da yardımcı antrenörlük yaptı. 52 yaşındaki Türk hoca 24 Ocak 2021'de Herta Berlin'deki yardımcı hocalık görevinden ayrıldı.

Emre Belözoğlu'nun yeni yardımcısı tecrübeli antrenör Erdinç Sözer, 2015 yılında Almanya'daki en düzey çalıştırıcılık lisansını aldı.

ÜÇ BÜYÜKLERİ ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Eddy lakaplı teknik adam, daha önce verdiği röportajlarda hedefinin üç büyüklerden birini çalıştırmak olduğunu söylemişti.