Abone Ol

Kim Milyoner Olmak İster sorusu: Femur nedir?

Femur nedir? Kim Milyoner Olmak İster genel kültür ve bilgi yarışması bu akşam 884. yeni bölümüyle hem bilgilendirmeye hem de kazandırmaya devam ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster sorusu: Femur nedir?

Milyoner birbirinden ilginç soruları bu akşam da canlı yayında heyecanlı anlar yaşatıyor. Yarışmacılara yöneltilen birbirinden ilginç sorular ekranları başında izleyen seyircinin de ilgisini çekiyor. Bu akşam programa katılan yarışmacıya yöneltilen Femur nedir? şeklindeki Milyoner sorusu ve cevabı haberimizin detayında.

ATV’nin sevilerek izlenen programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümleriyle Pazartesi ve Cumartesi akşamları izleyicisini ağırlamaya devam ediyor. Birbirinden farklı ilgi ve bilgi alanlarıyla renkli yarışmacıların konuk olduğu Milyoner’de yine ilginç ve şaşırtıcı sorular yarışmacılara ter döktürüyor.

Milyoner soruları ekran başındaki seyircilerin tarafından da ilgiyle takip ediliyor. 20 Nisan 2020 Pazartesi akşamı ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıya yöneltilen Femur nedir? sorusu dikkatleri çekti.

İşte 7.500 bin değerindeki Milyoner sorusu ve doğru yanıtı!..

Detaylar haberimizde.

Femur nedir?

a) Uyluk kemiği

b) Göğüs kafesi

c) Kafatası

d) Leğen kemiği

Doğru cevap: Uyluk kemiği (Femur veya diğer adıyla uyluk kemiği, memelilerin vücutlarındaki en uzun, en hacimli ve en güçlü kemiktir. Kalçanın ve dizin bir bölümünü oluşturur. Femur sözcüğü, uyluk sözcüğünün Latince’sidir