Abone Ol

Fatmagül Latin Amerika'da fırtına gibi esiyor

Ay Yapım’ın tüm dünyada büyük ses getiren projesi "Fatmagül’ün Suçu Ne" şimdi de Latin Amerika'yı etkisi altına aldı.

Fatmagül Latin Amerika'da fırtına gibi esiyor

Dizinin tarihlerindeki en büyük ratinglere sahip olduğunu belirten Porto Rikolu Wapa Tv ekibi, dizinin oyuncularıyla röportaj yapmak için geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi.

Evrensel bir sorun olan kadına şiddet ve toplum baskısı gibi konuları kadın gözüyle, kadın duyguları üzerinden anlatan ve yayınlandığı her yerde reyting rekorları kıran Fatmagül’ün Suçu Ne dizisine  Porto Rikolu televizyon izleyicisi de büyük ilgi gösteriyor. 
Fatmagül’ün Suçu Ne’nin gördüğü ilgi üzerine Porto Riko’lu TV kanalı Wapa TV, Türkiye’ye gelerek Hilal Saral, Fırat Çelik, Esra Dermancıoğlu ve Buğra Gülsoy ile röportajlar yaptı. 

Fatmagül Latin Amerika'da fırtına gibi esiyor - Resim: 1İran'a göre Fatmagül suçlu

Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’un senaryosunu yazdıkları, Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Engin Öztürk, Deniz Türkali, Seda Güven, Veda Yurtsever İpek, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran ve Sumru Yavrucuk ve Musa Uzunlar’ın unutulmaz oyunculuklarıyla hayat verdikleri proje yayınlandığı her ülkede benzer durumlardaki kadınlara cesaret veriyor.