Abone Ol

Fatma Büyükkömürcü sessizliğini bozdu! İnce beni taciz etti...

MEDYAFARESİ VİDEO Taciz skandalının mağduru Fatma Büyükkömürcü suskunluğunu Beyaz Tv ekranlarında bozdu.

Fatma Büyükkömürcü sessizliğini bozdu! İnce beni taciz etti...

FATMA BÜYÜKKÖMÜRCÜ’DEN ŞOK AÇIKLAMA.. TACİZ EDİLDİM.. VİDEO

CHP Kadın Kolları’nda görev yaptığını ve Muharrem İnce ile 2008′de tanıştığını belirten Fatma Büyükkömürcü, İnce aleyhine açtığı taciz davasının ayrıntılarını anlattı.

Avukatı Tuncay Dolu ile canlı yayına katılan Büyükkömürcü Kılıçdaroğlu’na da bir çağrıda bulundu. Büyükkömürcü, "Kılıçdaroğlu’na bana üvey evlat muamelesi yapmayın" dedi.

İşte Büyükkömürcü’nün yaptığı o açıklamalar:

SUSMAK BİLMEYEN BİR ADAM

Muaharrem İnce ile kızının okulunda tanıştığını belirten Büyükkömürcü," Kızımın okul naklini aldırmak için Muharrem İnce’in yanına gittim, bize yardımcı oldu. Daha sonra yaptıkları ise beni çok yanılttı. Hatırladığımda halen beni geren, bir partilisine ve milletvekiline yakışmayan davranışlarda bulundu. Ben burada olmaktan memnun değilim. İlk ve son kez karşımıza çıkıyorum. Bundan sonra hakkımda çıkanlara hukuk yolu ile mücadele devam ettireceğim. Çünkü susmayı bilmeyen bir adam var, zeytinyağı gibi üste çıkamaya çalışıyor. Elinde bulunan deliller yalan, elinde hiç birşey yok. Medyaya ilk çıktığında kesinlikle bir mesaj atmamıştım demişti. Mesajlar ortaya çıkınca olayları başka boyuta getiriyor" diye konuştu.

MUHARREM İNCE İLE MECLİS’TE TANIŞTIK

Kızının okulunun sürekli dile getirilmesinden rahatsız olan Büyükkömürcü, " Ben onlardan büyük birşey istemedim. Keşke yanına gidip yardım istemeseydim. Okulda bir tokat olayı oldu. Bende bir anne olarak çocuğumun incitildiğini düşündüm ve kendisinden yardım istemek için Meclis’e yanına gittim. Beni gayet iyi karşıladı ve okul müdürünü arayarak nakil işlemleri için devreye girdi. Başta herşey normaldi. Kendisine teşekkür ettim. Benim çocuğum sıkıntı çekti ve o da elinden geleni yaptı" dedi.

İLK MESAJ BAYRAMI KUTLAMAK İÇİN GELDİ

Büyükkömürcü, Muahrrem İnce’nin kendisini nasıl taciz ettiğini ise şöyle anlattı: " Kurban Bayramı tatili için gittiğim Alanya’da telefonuma tebrik mesajı yolladı. Ben de buna karşılık teşekkür ettim. Daha sonra aradı ’bir sorun var mı’ diye sordu bende teşükkür ettim ve kapattım. Bu olayların ardından birgün beni aradı ve ’Şeyler gibi içtim, sarhoşum Yalova’dan Ankara’ya girmek üzereyim K. Apt. atla bir taksiye gel" dedi. Ben orada ne yapacağım diye sorduğumda bana küfür etti. Ben alkollü olduğu için telefonu yüzüne kapattım ve aramalarına devam etti. İlk kontak bu oldu. Sanki elinin altındayız bu işe müsaitiz gibi bir ortam yarattı."

BENDEN 550 TANE VAR

Kendisinin Muaharrem İnce ile duygusal bir bağlantısı olmadığını belirten Büyükkömürcü, " Kendisi duygusal bir şekilde bana yaklaşmadı, direk net bir şekilde evinin adresini verdi ve sonra mesajlar gönderdi. Kendisini ikaz ettim ve özür dile bu olayı kapatalım dedim. O ise bana ’benden 550 tane var’ karşılığını verdi" dedi.

ŞIMARDIKÇA ŞIMARDI

Bu yaşananların ardından CHP İl Başkanı Ali Yıldızer’in yanına gittiğini belirten Büyükkömürcü, " Telefonu teğit etti ve ’inanamıyorum nasıl yapabilir" dedi. O zaman kendisini bunu yetkililere söyleyeceğini belirtti ama kendisi şımardıkça şımardı. Bu devam ettikçe etti.Ben sürekli Ali Bey’i arıyordum. İşin ilginci de bana hukukun yolu gösterende İl Başkanı oldu. ‘Artık durmayacak gidin hakkınızı arayın. Bunlar yenilir yutulur cinsten değil’ dedi. Bilemiyorum bunlar hiç hoşuma gitmiyor" şelinde konuştu.

BEN CHP’LİYİM

Fatma Hanım AK Parti’nin bir oyuncağıdır diyenleri kınıyan ve kendisinin CHP’li olduğunu belirten Büyükkömürcü, "Bugüne kadar nasıl bir siyasi düşüncem varsa bundan sonra da olacak. Beni AK Parti yandaşlığıyla suçlayanları kınıyorum. Beni sandık başında görevli olmakla suçladılar. AK Parti’li olduğumu ispatlasınlar; oy kullanmadım ve para cezasına çarptırıldım. Ben CHP’liyimdir. Atatürk Düşünce Derneği’nde üyeliğimde vardır. Benim görüşüm budur" dedi.

ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATIYOR

Görüşünün halen aynı olduğunun altını çizen Büyükkömürcü, " Ben hakkımı arıyorum. Çıkıp ’Atam kemiklerin sızlıyor’ diyenler sanırım eskiden yerlerini yapmışlar. Muharrem İnce’nin böyle bir açıklaması vardı. Kendisi sızlatıyor M.Kemal’in Türk kadınına verdiği değer bu değil. Ben bu ülkenin vatandaşı olarak hakkımı arıyorum. Çoluk çocuk sahibi olarak kendisine özür dile diyorum benden 550 tane var diyor. Partiyi arıyorum ama herkes karşımda milletveili var diyor. Meclis’te iki partilinin arasında namus tartoşması olduysa benim ne suçum var. Ben Muharrem İnce’yi meyhanlerde şiir okuyarak kadınlarla gündeme geldiğini görüyorum" diye konuştu.

Büyükkömürcü sözlerine şu şekilde devam etti:

ANNEME KÜFÜR ETTİ

Ben çocuğuma memleketin bu halini anlatıyorum. Güçlünün güçsüzü ezdiğini söylüyorum. Anneme küfür etti, ne yapsaydım şikayet etmese miydim. Avukat Şenol Özer, Muharrem İnce’den ofisinde benim adıma 100 bin TL para istedi. Ben işi hukuk yoluyla çözmek istedim. Avukat Şenol Özer telefondaki mesajları sildi. Şenol Özer’in tek derdi ikisinin arasında para almaktı.

Bir partinin yandaşlığı bana yakışmaz. Bülent Arınç’ın söylediği sözler kendisine hiç yakışmadı.

BEN BUNU HAK ETTİM Mİ?

Beni çok mu aptal gördü de o saatlerde mesaj çekti hala bunu düşünüyorum. Ben bunu hak ettim mi? Avukat Haluk Pekşen, bu davadan vazgeçmemi söyledi. Hesabıma 4 bin lira yatırdı. Bunların da belgeleri var. Hukuk savaşını sürdüreceğim. Eğer suçlu bulunursam özür dileyeceğim. Şantaj yapıyorsam eğer; neden 12 bin 500 lira isteyeyim? Beni rahat bıraksınlar. Hukuk mücadelemi sürdüreceğim. Muharrem İnce’nin çektiği mesajlar var, savcıya teslim ettik.

O MESAJLARI NORMAL BİR İNSAN ATAMAZ

Muharrem İnce bu mesajları gönderdiğinde çok alkollüydü. O mesajları normal bir insan atamaz. Muharrem İnce’nin evli bir bayanla birlikte olduğunu duyduk. Muharrem İnce’nin adı 3-5 ayda bir bu tğr olaylarla gündeme geliyor. Daha önce de evli bir bayanla benzer bir olay yaşadı. Beni Muharrem İnce’nin taciz ettiği Etlik’teki evli bir başka kadın aradı, bana 13 tane mesaj attı dedi.

KILIÇDAROĞLU BANA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPMASIN

Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum, bana üvey evlat muamelesi yapmayın. Muharrem İnce beni taciz etti. Kibarca özür dileseydi bunlar olmayacaktı ama Muharrem İnce reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyor.

Beyazgazete

MUHARREM İNCE’DEN TACİZ DİLEKÇESİ!

MECLİS’TE CİNSEL TACİZ KAVGASI!