Abone Ol

Fatih Tezcan: Sedat Peker Daha Hiçbir Şey Anlatmadı

Sedat Peker’in ortaya attığı iddialar hakkında değerlendirmelerde bulunan Fatih Tezcan, “Daha hiçbir şey konuşmadı” dedi.

Tezcan: Sedat Peker Daha Hiçbir Şey Anlatmadı

Fatih Tezcan, iddialarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Sedat Peker hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. “Sedat Peker daha hiçbir şey konuşmadı” diyen Tezcan, YouTube kanalı Analiz TV’de yaptığı yayında, “Devletin içerisinde birileri Fatih Tezcan’ı ortadan kaldıracağız diye karar almışlar” ifadelerini kullandı.

“HİÇBİR ŞEY KONUŞMADI”

Tezcan şunları söyledi: “Veyis Ateş, SBK ile görüşmüş de para istemiş. Ya siz deli misiniz? Buzdağının görünen kısmı konuşuluyor. Bildiğim bir şey var rakamlar çok komik. 10 milyon falan ben niye kaçtım sanıyorsunuz? Yukarıda boran koptuğunu gördüm, dedim ki tam siper yat. Çünkü bu kadar lağım bir gün patlarsa… Siz daha hiçbir şey bilmiyorsunuz. Sedat Peker konuşuyor ya hiçbir şey konuşmadı. Bugün ayın 22’si bunu tutun. Fatih Tezcan demişti diyeceksiniz. Ben hiçbir şey patlatmam.”

“ÇOK ÜZÜLECEĞİNİZ HABERLER ALACAKSINIZ”

"Çok üzüleceğiniz haberler alacaksınız dik durun. Çok ağlayacaksınız yani. Şeyi unutmayın, dava kişilerle kaim değildir. Onu unutmazsanız eğer az üzüleceksiniz. Ama çok ciğerinizi yaralayacak haberler alacaksınız."