Abone Ol

Fatih Sipahi'den Ece Erken'e Yanıt: Şov Yapma, Dua Et

Ece Erken’in ‘Katili evinde saklıyor’ dediği Fatih Sipahi, sosyal medyadan, Ece Erken'in iddialarına yanıt verdi.

Fatih Sipahi'den Ece Erken'e Yanıt: Şov Yapma, Dua Et

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu restoranda silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayetin, 100 bin liralık para meselesi yüzünden işlendiği iddiası ortaya atıldı! Polis ise infaz timini bulmak için kolları sıvadı. Önce Gökhan Karahan ve Uğur Can Bilge gözaltına alındı. Cumartesi günü de tetiği çeken Kadir Yasak, ağabeyi Ali Yasak ile birlikte lüks bir rezidansta yakalandı.

Ekipler, firari Seccad Yeşil ile Serkan Sakman'ın peşine takıldı.

EVİNDE SAKLADI MI?

Soruşturma sürerken Ece Erken, dün "Seccad Yeşil, olay gecesi Fatih Sipahi'nin evine saklandı" açıklaması yaptı. İddiaların odağındaki Fatih Sipahi'den Ece Erken'e yanıt gecikmedi.

Fatih Sipahi'den Ece Erken'e Yanıt: Şov Yapma, Dua Et - Resim: 1

"Arkadaşlar Ece Erken adımı geçirerek story atmış yüzlerce mesaj geliyor açıklama yapmak istedim.

"TELEFONUNU KAPATARAK BENİM EVDEN UZAKLAŞTI"

Seccad Yeşil'i 15 senedir tanırım 3-4 ayda bir görüşürdüm.Olaydan hemen sonra beni görüntülü arayarak seninle çok acil bir şey konuşacağım, müsait misin? Evine geleceğim, telefonda konuşamam diyerek yanıma geldi.
'Arkadaşım birini vurdu ben de olay yerindeydim' diyerek olayı anlattı. 3 saat sonra Mahmutyazıcıoğlunun ölüm haberi internete düştü ve telefonunu kapatarak benim evimden uzaklaştı. Sabah organize şubeye gidip ifademi verdim dosyaya tanık olarak beni de eklediler.

Fatih Sipahi'den Ece Erken'e Yanıt: Şov Yapma, Dua Et - Resim: 2

"SERKAN DAKMAN'LA ÇEŞME TATİLİ YAPMADINIZ MI?"

Benim burada ne suçum var benim adımı geçiriyosun Ece Erken! Seccad Yeşil ile seninde bir sürü ortak arkadaşın var Serkan Dakman ile seneler önce Çeşme'de tatil yapmadınız mı? Bu insanları tanımıyomuş gibi story atıp şov yapacağına eline bir tane yasin al kocana dua et." sözleriyle dikkat çekti.