Abone Ol

Fatih Portakal'dan Türkiye'yi tehdit eden Trump'a sert tepki: Sen kimsin?

Medyafaresi.com özel haber- ABD Başkanı Trump, Suriye'de başlayacak operasyon konusunda küstah ifadeler içeren bir tweet attı ve Türkiye'nin ekonomisini tamamen imha ederim tehdidinde bulundu. FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan Trump'a çok sert tepki geldi.

Fatih Portakal'dan Türkiye'yi tehdit eden Trump'a: Sen kimsin?

Medyafaresi.com özel haber-

Fatih Portakal bu akşamki FOX Ana Haber Bülteninde ABD Başkanı Trump'ın tehdit dolu mesajlarına sert tepki gösterdi.

Trump, Fırat'ın Doğusuna yapılacak operasyon konusunda Türkiye'nin sınırı aşması durumunda Türk ekonomisini tamamen imha edeceğini söyledi.

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, bu mesajı aktardıktan sonra ABD Başkanı Trump'a sen kimsin, kendini ne sanıyorsun diyerek şu sözlerle tepki gösterdi.

"Elinizden geleni ardınıza koymayın. Böyle ego patlaması yaşayan birine de bir şey söylemek lazım. Türkiye gibi bir ülkenin geçmişte nasıl imparatorluklar kurduğundan, şimdi Türkiye Cumhuriyetinin nasıl bugünlere geldiğinden haberi yok. Büyük devlet olabilirsiniz ama şimdi emperyalist bir devletsiniz ve biz de büyük bir devletiz. Bu bölgenin en önemli devletiyiz. Millet olarak tek yumruk olduğumuzda da neler başardığımızı bu ülkenin insanları olarak geçmişte gösterdik."

Bir kaç dakika sonra tekrar konuya değinen Fatih Portakal bu kez, Trump'a "sen kimsin, kimsin sen?" sorusunu yönelterek tepkisini devam ettirdi.

İŞTE FATİH PORTAKAL'IN O SÖZLERİ

Medyafaresi.com