Abone Ol

Fatih Portakal'dan Soylu'ya işkillenme yanıtı: Rüzgara göre..

Fatih Portakal, CHP’li belediyelerin yardım kampanyasının iptalini eleştirdiği canlı yayında, “yerel yönetim” yerine yanlışlıkla "yerel hükümet" ifadesi kullandığını belirterek, kendisini hedef alan Soylu’ya sert tepki gösterdi.

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, önceki akşamki ana haber bülteninde, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle CHP’li belediyelerin yardım kampanyasının iptal edilmesini eleştirdiği canlı yayında, belediyelerle ilgili “yerel yönetim” yerine “yerel hükümet” ifadesini kullandı.

“İŞKİLLENİRİM BEN”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir toplantıda Fatih Portakal’ın sözlerini hedef göstererek, “Ben işkillenirim. Dün akşam FOX TV kanalında bir değerlendirme yapıldı. Bizim idari sistemimizde yerel hükümet yok. Acaba birileri, karşı karşıya kaldığımız bu süreçten bir anlam çıkarmaya mı çalışıyor? Bu kadar herkes kendi gözüne parmağını sokuyorken, son iki günde yardım kampanyası bahane edilerek bir şeyler yapmasından tam da içişleri bakanı vazifem olarak işkillendim” dedi.

“GEÇMİŞE BAKIP BAŞKALARINDAN ŞÜPHE EDİNİZ”

Fatih Portakal Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Soylu’nun sözlerine yanıt verdi.

Fatih Portakal'dan Soylu'ya işkillenme yanıtı: Rüzgara göre.. - Resim: 1Fatih Portakal: Bakan Soylu'nun işkillendiğini bilseydim..

Portakal, “Yerel yonetim yerine dil sürçüp yerel hükumet ağzımdan çıkınca maden bulmuş gibi oldular. Hatta İçişleri Bakanı ‘işkillenirim ben’ dedi. Sayin bakan, kendimden şüphem hiç olmadı siz geçmişe bakıp başkalarından şüphe ediniz. Ben rüzgara göre biçim değistirenlerden değilim” dedi.

Fatih Portakal'dan Soylu'ya işkillenme yanıtı: Rüzgara göre.. - Resim: 2