Abone Ol

Fatih Portakal'dan #RezilsinPortakal yorumu: Sinirleri zıplatmışım..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray'daki kritik görüşmesi hakkında Fatih Portakal'ın yaptığı eleştiriler sosyal medyada olay yarattı. Trollerin linç kampanyasına Fatih Portakal sessiz kalmadı.

Fatih Portakal'dan #RezilsinPortakal yorumu: Sinirleri zıplatmışım..

Fatih Portakal'ın, ABD Başkanı Trump ve Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesine ilişkin yaptığı paylaşımlara tepkiler, Twitter'da 'Rezilsin Portakal' başlığıyla TT oldu.

Fatih Portakal gelen tepkilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

SİNİRLERİ ZIPLATMIŞIM...

"Yine sinirleri zıplatmışım. Yazdıklarım, kimilerini (troller, tek yerden düğmeye basılmış gibi görünüyor) rahatsız ediyor. #Erdoğan’ın uçaktaki sözlerine baktığımızda yanlış paylaşımlar yapmamışim. Ve görüldü ki, ikili her seye rağmen iyi dostlarmis!!!! Nasıl bir dostluksa?"

Fatih Portakal'dan #RezilsinPortakal yorumu: Sinirleri zıplatmışım.. - Resim: 1

NE OLMUŞTU?

Portakal, Erdoğan'ı Trump'ın karşısında güçsüz kalmakla eleştirdi.

Trump'ın, ABD'li muhalif senatörle Erdoğan'ı bir araya getirdiğini belirten Fatih Portakal, bu durumu diplomatik skandal olarak niteledi.

Portakal şunları yazdı:

"Her ortamda duruş sergilemek, tavır ortaya koymak önemli. Ülkede muhaliflere hoşgörüsüz olan #CBErdoğan’ın, saygısız #ABD başkanı önündeki hali siyasi tarih açısından önemli. #Trump gücünü her sözünde göstermeye çalıştı: güç kimdeyse kudret onda."

İŞTE O TWEET

Fatih Portakal'dan #RezilsinPortakal yorumu: Sinirleri zıplatmışım.. - Resim: 2

Medyafaresi.com özel haber