Abone Ol

Fatih Portakal'dan Mansur Yavaş'a: Kendini dev aynasında görüyor

Ankara'da ismi bir çok partinin belediye başkanı adaylığı için geçen Mansur Yavaş, gazeteci Fatih Portakal'ın 'kendini dev aynasında görüyor, kendinden eminse bağımsız aday olarak girsin' sözlerine yanıt verdi.

Fatih Portakal'dan Mansur Yavaş'a: Kendini dev aynasında görüyor

FOX Ana Haber sunucusu ünlü gazeteci Fatih Portakal, hangi partiden aday olacağı tartışılan Mansur Yavaş'ı sosyal medya hesabından eleştirdi.

Fatih Portakal, Mansur Yavaş'ın partilerin ilgisi nedeniyle kendisini dev aynasında gördüğünü ve kararsız kaldığını yazdı.

Portakal, "Kanımca partiler tarafından isminin çok anılması @mansuryavas06 ‘ın kendini dev aynasında görmesine neden oluyor. ‘Rozetsiz’ derken, zaten belediye koltuğuna oturan bir kişinin rozetini atması gerekiyor. Kendinden eminse bağımsız aday girsin!" dedi.

Fatih Portakal'ın tweetine Mansur Yavaş'tan jet yanıt geldi.

Mansur Yavaş, “Hayır Fatih bey ben Ankara’da yaşayan sade bir vatandaşım. Rozetsiz başkan ayrımı örneği görmek istiyorsanız Ankara’nın eski ve yeni başkanlarını mukayese etmeniz yeterli olacaktır. Ne kadar çok partinin ortak adayı olursanız parti ile bağınız o kadar azalacaktır.” ifadesini kullandı.

İşte o mesajlar;

Fatih Portakal'dan Mansur Yavaş'a: Kendini dev aynasında görüyor - Resim: 1