Abone Ol

Fatih Portakal'dan sert tepki: Kılıçdaroğlu'nun o koltukta oturmaması gerekiyor

MEDYAFARESİ ÖZEL- FOX Ana Haber'de ünlü anchorman Fatih Portakal, CHP kurultayı haberi ardından sert yorumlarda bulundu. Portakal CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu bakın nasıl eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun o koltukta oturmaması gerekiyor!

Fox Ana Haber'de CHP'de yaşananları yorumlayan Fatih Portakal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9 seçimi kaybeden bir lider olarak, koltuğunu yeni isimlere bırakması gerektiğini söyledi.

Portakal: "Sayın Kılıçdaroğlu'nun o koltukta oturmaması gerekir. Kendisinin 'ben yapamadım' demesi gerekir. Ama yüzleşilmediği için.. Koltuk tatlı olduğu için yüzleşilmiyor" şeklinde konuştu.

İŞTE PORTAKAL'IN O SÖZLERİ

Fatih Portakal şunları söyledi..

"O soruyu soralım. Cumhuriyet Halk Partisi kendisiyle yüzleşiyor mu? Hayır. Onun da cevabı net ve açık. Zaten yüzleşse yaşanan seçim sonuçlarından sonra, Sayın Kılıçdaroğlu’nun o koltukta oturmaması gerekiyor. Kendisinin ben yapamadım, ben bırakıyorum, başka bir heyecan gelsin. Başka bir arkadaş götürsün demesi gerekir.

Ama yüzleşilmediği için veya o koltuk çok önemli bir koltuk olduğu için, tatlı bir koltuk olduğu için yüzleşmedi.

MHP için de böyle, önümüzdeki günlerde onları da göreceğiz. Parti içi çoşku sadece kendi kongrelerinde kalıyor. Onun dışına da çok fazla sıçramıyor.

Bülent Tezcan’ın bir sözü çok enteresan ''78 Milyona sesleniyoruz korkmayın'' diyor bize, bizlere.. ''Çünkü bu zorbalık düzeni sona erecektir.'' diyor, şimdiki iktidarı kastediyor. ''Türkiye 4. Devrimin eşiğindedir. Bu 4. devrim özgürlük ve demokrasidir.''

Bunları bu CHP’mi yapacak?

Fatih Portakal şöyle devam etti:

Bülent Bey’e cevap olsun diye söylemiyorum, içi o kadar boş bir söz. Sadece kurulması gereken cümleler süslü sözler o kadar. Ve cümleyi okuduktan sonra hangi CHP bunu yapacak diye bu soruyu sordum. Cevap vermek ,zorunda değilsiniz. Sadece cümleniz dikkatimi çektiği için paylaşayım dedim.''

MEDYAFARESİ