Abone Ol

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın IBAN numarası vermesine tepki

Medyafaresi.com özel haber- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs ile mücadele kapsamında duyurduğu 'BizBizeYeteriz' bağış kampanyasına tepkiler sürerken bir tepki de FOX TV Ana Haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal'dan geldi.

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a IBAN tepkisi

Zeynep Güçlücan / Medyafaresi.com özel haber- 

Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Koronavirüs salgını nedeniyle 7 maaşını bağışladığını duyurarak başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı sert sözlerle eleştirerek, ''Kötü yönetmek nasıl olurmuş örneği burada. Paraları çarçur ederek harcamak, kara gün düşünmeden ülke yönetmek nasıl olurmuş örneği burada'' dedi.

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın IBAN numarası vermesine tepki - Resim: 1Erdoğan'dan flaş açıklamalar: 7 aylık maaşımı kampanyaya bağışlıyorum

Fatih Portakal sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kampanyaların hepsi önemli. Neticede amaç insana ulaşmak. Zor günlerden geçiyoruz.

Vatandaş demiş ki; "Devleti dinlemiyorlar. Alınan tedbirlerde yasa boşluğu var. İşten çıkartıyorlar"

Kim yaparsa yapsın, Merkez belediyeler yapsın, devlet yapsın önemli olan insanlara yardım götürmek.

BÜYÜK BÜYÜK SARAYLAR YAPARAK...

Ama esas neyi görüyoruz biliyor musunuz? Kötü yönetim nasıl olur örneği burada, kötü yönetmek nasıl olur bir ülkeyi örneği burada.

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın IBAN numarası vermesine tepki - Resim: 2Fatih Portakal'dan Erdoğan'a bağış kampanyası tepkisi

Zamanındaki paraları çar çur ederek harcamak nasıl olurmuş örneği burada..

Kara gün düşünmeden ülke yönetmek nasıl olurmuş örneği burada, büyük büyük saraylar yaparak, büyük büyük yazlık saraylar yaparak, her şeyi hacimsel olarak, büyüklük olarak ifade etmek yönetmek değilmiş demek ki...

GELDİĞİMİZ NOKTA ÖNGÖRÜSÜZLÜK

Eğer olsaydı zaten dünyanın en büyük en hacimsel şeylerine sahip ülkeler safhasına girerdik, o da gelişmişlik sayılırdı. Hayır. Geldiğimiz nokta bu. Öngörüsüzlük ve ülke yönetememe durumu.

Bırakın artık partizanlığı, siyaseti, hesapları, seçimleri, düşünceleri. Kim ne yaparsa yapsın, yardıma ihtiyacımız var, bu ülkenin insanlarının yardıma ihtiyaxı var"

İŞTE O VİDEO

medyafaresi.com