Abone Ol

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a yanıt: Yalan haber yapmıyoruz

Medyafaresi.com özel haber- Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye giderken soru soran FOX Muhabirine sert tepki göstermiş ve "Yalan Haber yapmayın" demişti.. FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın sözlerine net cevap geldi.

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a: Yalan haber yapmıyoruz

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumartesi günü yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Erdoğan ABD seyahatine çıkarken soruları yanıtladı. FOX Muhabirinin sorusu ise CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Tank Palet fabrikasının satışıyla ilgili iddiaları hakkındaydı. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun tüm hayatının yalan olduğunu söylerken, FOX TV'yi de yalan haber yapmakla suçladı...

Erdoğan şunları söylemişti:

"FOX TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun. Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var önce bunu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarması lazım. Burası kiraya verilmiştir. Biz bir işi yaptığımızda ülkemiz bundan ne kazanır buna bakarak yaparız. Ne işçi ne de memur çıkarılmıştır. Fakat Bay Kemal hayatını bu tarz yalanlar üstüne kurduğu için bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediyelerden kimse çıkarılmayacak çıkarılırsa bunlar bana gelsin demedi mi? Bütün belediyelerde işçiler kapıya konuyor. Ne oldu? Bunlarla ilgili FOX bir haber yapıyor mu? FOX, işçi emekçi arkadaşlarımızın yanında duruyor mu? Önce yayın politikasını bir kez FOX'un değiştirmesi lazım. Partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verdi. Ama hiç aynı yerde tökezleyip duruyor."

Bu sözlerin ardından gözler Fatih Portakal'a çevrildi. Fati Portakal bu akşam haftanın ilk FOX Ana Haber Bülteninde Erdoğan'a yanıt verdi.

Portakal şöyle konuştu:

"Biz iktidarları rahatsız eden bir yayın yapıyoruz. Çünkü doğru haberleri veriyoruz. Biz gazeteciyiz, işimiz soru sormak. Ve soru sormaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı da yalan haber yapıyorsunuz demiş, hayır biz yalan haber yapmıyoruz. Doğru haber yapıyoruz."

İŞTE O VİDEO

Medyafaresi.com özel haber