Abone Ol

Fatih Portakal'dan çöken bina tepkisi: Yayın yasağının mantığı ne olabilir?

Fox TV Ana Haber sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal, Kartal'da çöken bina için yayın yasağı getirilmesine kişisel Twitter hesabından tepki gösterdi.

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Kartal'da çöken binaya ilişkin haberlere yayın yasağı getirilmesine tepki gösterdi.

FATİH PORTAKAL: YASAĞIN MANTIĞI NE OLABİLİR?
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fatih Portakal, "#Kartal’da 7 katlı bina çöktü. Yaralılar var. @rtukkurumsal 18:15 itibariyle yayın yasağı koydu. Haberi veremiyoruz. Olmamış gibi yapacağım. Yasağın mantığı ne olabilir?"

Kartal Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema sokak üzerinde bulunan 8 katlı, 12 daireli ve zemin katında konfeksiyon atölyesi bulunan bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Fatih Portakal'ın Ana Haber sırasındaki tepkisi için tıklayınız

Saat 16.00 sıralarında çöken binada kaç kişinin olduğu bilinmezken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, enkazda arama çalışmalarına başladı. Olay yerine sivil kurtarma ekipleri de sevk edildi.

Enkazdan çıkarılan yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi.

Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Binanın 1992 yılından 5 katlı olarak ruhsatlı olduğu, daha sonra binaya 3 kat kaçak eklendiği ve iskansız olduğu belirtildi.

Fatih Portakal'dan çöken bina tepkisi: Yayın yasağının mantığı ne olabilir? - Resim: 1