Abone Ol

Fatih Portakal’dan Murat Kurum ve Yeni Asır hakkında CİMER’e suç duyurusu

Medyafaresi.com özel haber- Türkiye’nin en çok izlenen ve güvenilen gazetecisi Fatih Portakal iki kez Bakan Murat Kurum'a seslendi ve kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını sordu. Ancak cevap alamadı. Bunun üzerine ünlü gazeteci son çare olarak CİMER'e başvurdu.

Fatih Portakal’dan Murat Kurum ve Yeni Asır hakkında CİMER’e suç duyurusu

Gazeteci Fatih Portakal'a yönelik iftira kampanyası başlatan bazı AKP yanlısı medya kuruluşları önce kaçak çiftlik iddiasını ortaya attı. Bu yalan hemen anlaşılınca bu kez kaçak yapılar olduğu iddiası gündeme geldi.

İktidar kontrolündeki gazete ve TV'lerin bu yalan ve algı operasyonu üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçip, Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftliğine ekip gönderdi ve inceleme yaptırdı.

Daha önce çiftlik üzerinde drone uçuran Yeni Asır başta olmak üzere AKP medyasına, Bakanlığın inceleme raporu da alelacele sızdırıldı.

Fatih Portakal iki kez Bakan Murat Kurum'a seslendi ve kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını sordu. Ancak cevap alamadı. Bunun üzerine ünlü gazeteci son çare olarak CİMER'e başvurdu.

Fatih Portakal bu kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte Fatih Portakal'ın o açıklaması

Kişisel verimin sızdırılması, raporun bize verilmeden yine yandaşa ulaştırılması... @csbgovtr ve başındaki isim @murat_kurum’a 2 gündür soruyorum. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. #Yeniasir ve sizler hakkında #CİMER’e suç duyurusunda bulundum. Kimi, kime şikayet ediyosam artık!!!

Fatih Portakal’dan Murat Kurum ve Yeni Asır hakkında CİMER’e suç duyurusu - Resim: 1