Abone Ol

Fatih Portakal Saray ve RTÜK’ü Etiketleyerek Paylaştı

Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından Marmaris'teki yangına dair paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Portakal Saray ve RTÜK’ü Etiketleyerek Paylaştı

Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye'de 8 gündür devam eden yangınlarla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Yaptığı yayınlarla ve videolu paylaşımlarıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran Portakal, Marmaris'ten son durumu fotoğraflarla gözler önüne serdi.

Fatih Portakal Saray ve RTÜK’ü Etiketleyerek Paylaştı - Resim: 1

Yangın bölgesinden kareler paylaşan Portakal, "İnsan gayretiyle bir yere kadar. Coğrafya tırmanmaya, doruklara adım adım çıkmaya müsait degil. Bir noktadan sonra koordineli ve etkili hava desteğine ihtiyaç var. Ama zamanında gelmesi gereken hava desteğinden bahsediyorum.

Alevlerin önünü alamadığınızda gördükleriniz ve yaşadıklarınız kahredici oluyor. Buradaki yurttaşlar mücadele verip, dualarını eksik etmiyorlar.

O yüzden, sırça koltuklarında işi Allah’a havale edip dua edin diyen dinbazlara, makamından örtülü yasak uygulatmaya çalışan @rtuk_kurumsal başkanına, mehmetçiğe hala kışlasından çıkma emri veremeyen tereddütlü yöneticilere @tcsavunma , @tcbestepe 'ye bu birkaç kareyi iletiyorum. Hala geç değil." çağrısında bulundu.

Fatih Portakal Saray ve RTÜK’ü Etiketleyerek Paylaştı - Resim: 2

Medyafaresi.com