Abone Ol

Fatih Portakal: Neden bu korku diye sormak gerekiyor

Fox Tv'nin sevilen Anchorman'i Fatih Portakal Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan duyduğu rahatsızlıkları canlı yayınında dile getirdi.

Fatih Portakal: Neden bu korku diye sormak gerekiyor

Fox Tv Anchorman'i Fatih Portakal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Geleneksel Muhtarlar Buluşmasında yaptığı konuşmalar üzerine ekranda rahatsız olduğu konuları liste halinde dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri "bugüne kadar bir kişi gösteremezsiniz, kimsenin yaşam tarzı sistematik bir tehdit altında değildir, herkesin hakkını, hukukunu ve özgürlük alanını korumak benim görevimdir". şeklindeydi.

Fatih Portakal bu sözler üzerine, "Cumhurbaşkanı bu sözleri kullanıyordu öğle saatlerinde, hayat biçimi noktasına geldi. Ben şöyle bi kendimi düşündüm, ben kendimi rahatsız hissediyorum, bu rahatsızlıklar konusunda bir listeleme yaptım. Mesela meydanlarda bağırarak konuşması beni rahatsız ediyor, veya din üzerinden siyaste yapması beni rahatsız ediyor, diğer siyasetçilerin, özellikle sağ siyasetçileri beni çok rahatsız ediyor.

Kadın ve annelik üzerine kurduğu cümleler beni, eşimi ve diğer kadınları zaman zaman çok rahatsız ediyor. Gençler üzerinden kindar nesil gibi söylemler beni rahatsız ediyor. Eğitim alanına baktığızda eğitim alanında sadece ve sadece imam hatipli gençlerin gözetilmesi gibi bir algının yaratılması beni rahatsız ediyor. İnsanlara bakıyorsunuz kimileri belli semtlerde belli yerlerde oturmaya başladılar.

Peki benim endişelerim neden, benim korkularım neden, eleştirme tahammülü bile zaman zaman yok. Neden bu korku diye sormak gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanı kendi penceresinden baktığında kendini haklı gösterecektir fakat bende kendi penceremden baktığımda bende haklıyım.