Abone Ol

Fatih Portakal Erdoğan’a o soruyu soran genç kız için ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sarayda verdiği sahur yemeğine bir kız öğrencinin tutuklu gazetecileri gündeme getirmesi damga vurdu. Fatih Portakal Fox Ana Haber'de, yaşanan o anları yorumladı.

Fatih Portakal Erdoğan’a o soruyu soran genç kız için ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sarayda verdiği sahur yemeğine bir kız öğrencinin tutuklu gazetecileri gündeme getirmesi damga vurdu.

Olayı Fox Ana Haber'e taşıyan Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "mekanım" kelimesini kullanmasına dikkat çekti.

Fatih Portakal "Oradaki sözlerden biri 'kendi mekanında'... Hayır, orası milletin paralarıyla yapılan milletin mekanıdır. Siz orada gelip geçicisiniz. Siz bugün varsınız yarın yerinizi başkasına bırakacaksınız." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Mersin Şehir Hastanesi haberine Bakan Lütfi Elvan'dan gelen tepkilere de değinen Fatih Portakal "Eğitimden yatak odasına kadar her konuda fikir beyan eden, UBER'i tek sözüyle bitiren bir zihniyet, gazeteciliğin sınırlarını da belirler diye düşünüyorum. Mersin Şehir Hastanesi hakkında yaptığımız, aksaklıkları anlattığımız ve doğruluğunu ispatladığımız bir haberin ardından hakkımızda demedikleri şey kalmadı. Öyle bir ahlaksızlık, trollük, iftira atma ülkeyi sarmış ki yalanı insanlara doğru diye anlatmaya çalışıyorlar." diye konuştu.

İşte Fatih Portakal'ın konuşması