Abone Ol

Fatih Portakal: Artık birbirlerine bile tahammül edemiyorlar

Gazeteci ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Ali Babacan için açılan FETÖ soruşturması genişletiliyor haberleri üzerine sosyal medya hesabından, " Artık birbirlerine bile tahammül edemiyorlar. Siyasetlerinde öfke, nefret, intikam her şey var. " yorumunda bulundu.

Fatih Portakal: Artık birbirlerine bile tahammül edemiyorlar

Yeni parti kurma çalışmalarının hızlanmasının ardından Ali Babacan hakkında açılan soruşturma yeniden raftan indirildi. Soruşturma genişletiliyor.

Gazeteci ve FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da yaptığı açıklamada "Artık birbirlerine bile tahammül edemiyorlar. Siyasetlerinde öfke, nefret, intikam her şey var. Sadece izlemek yeterli... Gül, Babacan, Davutoğlu ve içlerinden muhalif olan herkes ve hatta yakinları için zor gunler." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Fatih Portakal: Artık birbirlerine bile tahammül edemiyorlar - Resim: 1Ali Babacan için açılan FETÖ soruşturması genişletiliyor

"Artık birbirlerine bile tahammül edemiyorlar. Siyasetlerinde öfke, nefret, intikam her şey var. Sadece izlemek yeterli... Gül, Babacan, Davutoğlu ve içlerinden muhalif olan herkes ve hatta yakinları için zor gunler."

Fatih Portakal: Artık birbirlerine bile tahammül edemiyorlar - Resim: 2