Abone Ol

Fatih Altaylı'dan kendisini hedef gösteren MHP’li Yalçın’a videolu yanıt!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptıkları program sonrası kendisini hedef gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a geçmişte bir televizyon kanalında söylediği sözleri hatırlatarak “Bana ders verenlere ithaf olunur” diye yanıt verdi.

Fatih Altaylı'dan kendisini hedef gösteren MHP’li Yalçın’a videolu yanıt!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Habertürk’te Fatih Altaylı’nın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı program sonrası Altaylı ve Habertürk’ü hedef göstermişti.

Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Programcıları üzerinden algı yaratma peşinde olan Habertürk TV’nin HDP-İP-CHP yanlısı tutumunu şiddetle kınıyoruz. İdeolojik ön yargılarını her fırsatta MHP muarızlığıyla besleyen süren Fatih Altaylı’nın; ipi pazara çıktığı için itibar edilmeyen ve artık kamuoyunda unutulmaya başlayan İP Müdiresini yeniden parlatma çabası, Habertürk TV’nin inandırıcılığına ve basın etiğine gölge düşürmüştür”

Fatih Altaylı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden videolu yanıt verdi. Altaylı, “Bana ders verenlere ithaf olunur” ifadelerini kullandı.

İşte o video: